Rize’nin Kültür Sanat ve Tarihi dünyasına kazandırdığı eserlerle,  Rizeliler tarafından yakınen tanınan Eğitimci Yazar Orhan Naci Ak ve Eşi Nevin Ak hanımefendinin ziyaretine Başkan Yardımcıları Sultan Yılmaz ve İsmet Sivrikaya da hazır bulundu.

Öğretmenler günü dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarette Başkan Kasap, “Bilginin ve Sevginin kaynağı öğretmenlerimizdir” diyerek , Eğitimci Yazar Orhan Naci Ak’a “İlimizde uzun yıllar yapmış olduğunuz hizmetler ve eğitime  vermiş olduğunuz katkılardan dolayı teşekkür eder, Öğretmenler gününüzü kutlar, yaşamınızda sağlık ve esenlikler dilerim” yazılı bir plaket takdiminde bulundu.
Öğretmenlik mesleğinin kutsallığına vurgu yapan, Eğitimci Yazar Orhan Naci Ak, “Sizleri yürekten kutluyor çok teşekkür ediyorum. Bu Plaketi de  İnsanlık tarihinde çok özel yeri olan Öğretmenler adına kabul ediyorum” dedi.
Başkan Kasap ve beraberindeki yardımcıları ziyaretlerini Orhan Naci Ak’ın Alzheimer hastası olan eşi Nevin Ak’ın sağlık durumu ile ilgili bilgi alarak geçmiş olsun dilekleri ile sonlandırdı.