Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, bir öğrencinin sosyal paylaşım sitesi üzerinden, vize sınavıyla Cuma namazı saatinin aynı saate denk gelmesini içeren mesajı karşısında gerekli düzenlemenin yapılacağını bildirdi.

AÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, sosyal medya hesabı twitter’dan öğrencilerin sorunlarını gidermeye ve isteklerini yerine getirmeye devam ediyor. Prof.Dr. Ünal, birkaç gün önce Baran Elbir isimli öğrencinin, 92.60 TL’lik cep telefonu faturasını ödeyerek takdir toplamıştı. Prof. Dr. Ünal, bu kez AÜ İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümünden ‘Göksel Muhammed’ adlı kullanıcının, "Hocam, size durumumuzu açıklamak istiyoruz. Vize sınavımız ile Cuma namazımız çakışıyor. Bu konuda sizden yardım istiyoruz" mesajına kayıtsız kalmadı. Prof. Dr. Ünal, öğrencisine "Bu konuda gereken değişiklik yapılıyor. Allah kabul etsin" diye cevap verdi. İsteği dikkate alınan öğrenci ise "Hocam Allah sizden razı olsun" mesajıyla teşekkür etti.

Bu yazışmaların arından rektörlük, İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümünün 31 Mart Cuma günü saat 13.30’da yapacağı sınavın 14.00’e alındığını açıkladı.

(İHA)