Bursa Kent Konseyi Eğitim Çalışma Grubu, Harmancık 75.Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerine ’Özgüven’ ’Başarı’ ’Motivasyon’ semineri düzenledi.
Bireysel ve toplumsal başarıların arttırılması için çalışmalar yapan BKK Eğitim Çalışma Grubu, öğrencilerin kişisel gelişimine yönelik çalışmalarına devam ediyor. Uludağ Üniversitesi ve Harmancık 75. Yıl Çok Programlı Lisesi Müdürlüğü ile gerçekleştirilen programlara yaklaşık 50 öğrenci, üniversitenin Eğitim, Veterinerlik ve spor Fakülteleri ziyaret etti. Bursa Kent Konseyi’nde Eğitim Çalışma Grubu Üyesi Kişisel Gelişim ve NLP Uzmanı Taner Kurtal tarafından ’Özgüven’ Başarı’ Motivasyon konusunda sunum yapıldı.
Uludağ Üniversitesi ve Bursa Kent Konseyi salonlarında gerçekleştirilen programlardan sonra Harmancık 75. Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerine Merinos Enerji Müzesi ve Bilim Teknoloji Merkezleri gezdirildi. Öğrenciler ayrıca, Osmangazi ve Orhangazi’nin Türbelerinin ziyaret etti. Programa BKK Eğitim Çalışma Grubu Temsilcisi Mustafa Sarı, Harmancık 75. Yıl Çok Programlı Lisesi Müdürü Tayyar Gündüz, okul öğretmenleri, BKK Çalışma Grubu üyeleri ve öğrenciler katıldı.
BKK Eğitim Çalışma Grubu Temsilcisi Mustafa Sarı, bu tür etkinlikleri daha öncede başarılı bir şekilde yaptıklarını dezavantajlı gençler için böyle çalışmaların devam edeceğini, gençlerimizin çalışmalarımızdan çok memnun kaldıklarını belirtti.
Harmancık 75. Yıl Çok Programlı Lise Müdürü Tayyar Gündüz ise, böyle sunum ve programların öğrenciler ve öğretmenleri üzerinde çok olumlu etkilerinin olduğunu belirtiken, öğrencilerin geleceğe yönelik bakış açılarının değiştiğini ve bunun hayatlarına yansıdığını söyledi.