Elçedeki okullara destek veren Osmangazi Belediyesi, Muradiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bahçesine istinat duvarı örerken, öğrencilerin güvenliği için de bahçeyi demir ferforje ile çevirdi.
Bugüne kadar ilçedeki 250 okulun 246’sına girerek çevre düzenlemesini ve tadilatını yapan, oyun grupları kazandıran Osmangazi Belediyesi, ilçedeki eğitim kurumlarının eksiklerini gidermeyi sürdürüyor. Okullara tamirattan kırtasiye malzemesi yardımına, boya badanadan spor malzemesi dağıtımına kadar birçok alanda destek veren Osmangazi Belediyesi, Muradiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bahçesine istinat duvarı örerek öğrencilerin güvenliği için demir ferforje ile kapladı.
Muradiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek yapılan hizmetleri inceleyen Başkan Dündar, “Öğrencilerimizin daha modern şartlarda öğrenim görmelerini sağlamak için yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Türkiye’nin tek çatı altındaki en büyük okulu olan Uluslararası Murad Hüdavendigar Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Osmangazi Belediyesi Hacı Akkadın Tarman İlkokulu ve Ortaokulu 2016-2017 eğitim ve öğretim döneminle hizmete açtık. İlçe genelindeki okulların neredeyse tamamına hizmet götürdük. Eğitim konusu belediyelerin sorumluluk alanında olmamasına rağmen biz gençlerimize her zaman en iyi hizmeti sunma konusunda özverili şekilde çalışıyoruz” dedi.
Sınıfları gezerek öğrencilerle bir araya gelen Başkan Dündar, “Bu okulda eğitim gören öğrencilerimiz Osmangazi Belediyesi’nin sosyal tesislerinde stajyer olarak görev yapıyor. Onların güler yüzü sayesinde vatandaşlarımız Osmangazi Belediyesi’nin sosyal tesislerini tercih ediyor” diye konuştu.