Rize Belediyesi Tophane Mahallesi etüt merkezi birinci eğitim sezonunu kapattı. Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ında katıldığı programa emeği geçen ve katkı sunanlara plaket takdim edildi.

Tophane Mahallesi Muhtarı Abdurrahman Koçali’nin organize ettiği Etüt Merkezi birinci eğitim sezonu kapanış programı Rize Belediyesi fener sosyal tesislerinde gerçekleştirildi.

Öğrencilerin; eğitim çalışmaları, sınav becerileri ve birçok sosyal ve eğitsel alanda faydalandıkları Etüt merkezi sezon finaline; Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Emniyet Müdür Yardımcısı Nahit Karakaş, Milli Eğitim Şube Müdürü Cüneyt Kamacı, Tophane Mahalle Muhtarı Abdurrahman Koçali ve Emeği geçen Öğretmen ve Emniyet mensupları katıldı.

BAŞKAN KASAP, “BİR ÇOCUK KAZANMAMIZ YETERLİDİR”…

Program Tophane mahalle Muhtarı Abdurrahman Koçali’nin açılış konuşması ile başladı. Değerlendirme konuşmasında Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap şu ifadelere yer verdi ; “ Tophane mahallemizde Etüt merkezimizin yanı sıra Kadın Kültür Merkezimizde yapılmak üzere, Belediye faaliyetlerimiz içerisinde siz değerli eğitimciler, Valiliğimiz, Milli Eğitim camiamız, Emniyet müdürlüğümüz ciddi katkılar sundu. Biz tüm sivil toplum kurum ve kuruluşları çok önemsiyoruz. Bu doğrultuda hep birlikte gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerde Etüt merkezimiz için, Mahallede yeni bir kötü alışkanlığa uğramamış bir çocuk kazanmamız yeterlidir” dedi. Başkan Kasap, sözlerini “Bir yıllık süreci tamamladık ve beş yüzün üzerinde çocuğumuz buradan faydalandı. Yaşamları boyunca evlatlarımız donanımlı bireyler olarak geleceğe hazırlanacaklar. Bu hazırlığa katkılarını esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. Program plaket takdimleri ve ikramla sona erdirildi.