1 milyon müşteri ve müşteri adayını 81 il, 750 ilçede, 21 bin kahvaltı organizasyonu ile ağırlayan Eminevim, düzenlediği kahvaltı etkinliklerine her hafta sonu devam ediyor.
1 milyon müşteri ve müşteri adayını 81 il, 750 ilçede, 21 bin kahvaltı organizasyonu ile ağırlayan, elbirliği sistemi ile ev ya da araba almak isteyen ancak bunun için uygun şartlara sahip olmayanlara faizsiz ev veya araba alma imkanı sunan Eminevim ve Eminotomotiv, düzenlediği kahvaltı etkinliklerine her hafta sonu devam ediyor. Yıllar önce kurmuş oldukları hayallerin bir kısmını gerçekleştirdiklerini söyleyen Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, ‘’Hayatım boyunca üstesinden gelinemeyecek gibi görünen sorunlara çözüm aradım. Birliğin ve beraberliğin gücüne hep inandım. Bu inanç sayesinde de Elbirliği sistemini kurduk. Her ay binin üzerinde teslimat yapıyoruz. Bu rakamlara ulaşmamızın altında müşterilerimizle olan bağımız yatıyor. Onlarla beraber büyük bir aileyiz. Her ailede olduğu gibi bizde bu birlikteliğimizi hafta sonları gerçekleştirdiğimiz kahvaltı programlarıyla pekiştiriyoruz’’ dedi.
ORGANİZASYONLAR DEVAM EDECEK
Bugüne kadar 21 bin defa kahvaltı organizasyonu yapıldığını dile getiren Üstün, ‘’40 bin aileyi 1 milyondan fazla insanı kahvaltılarda buluşturduk. Elbirliği sisteminin amacı da insanları buluşturmak, yardım ve dayanışmayı sağlamak. Bu buluşma sayesinde insanların birbirleriyle olan bağı, birlik ve beraberlikleri pekişerek devam ediyor’’ diyerek sözlerini sürdürdü. Kahvaltı etkinliklerinin her hafta devam edeceğini dile getiren Üstün, ‘’Bizim sistemimiz insanları bir araya getirmek, dayanışmayı sağlamak, ihtiyacı olan alt ve orta gelirli insanların ihtiyaçlarını bu sistemle karşılamak. Bunda da bu zamana kadar başarılı olduk. Bunun gururunu yaşıyoruz. Sadece kahvaltı değil, başka organizasyonlarla da insanlar arasında dayanışmayı ve yardımlaşmayı sağlayacağız’’ diye konuştu.
‘’EDİRNE’DEN KARS’A KADAR MÜŞTERİLERİMİZLE BULUŞTUK’’
81 il 750 ilçede kahvaltı programı düzenlediklerini ifade eden Emin Üstün, ‘’Edirne’den Kars’a kadar müşterilerimizle buluşmadığımız il kalmadı. Bunun yanı sıra 750 ilçede de organizasyonlarımız oldu. Aday müşterilerimize sistemimizin tanıtımını yapmak, kayıtlı müşterilerimizle birlikteliğimizi pekiştirmek üzere o ildeki ve ilçedeki en iyi mekanlar seçilerek kahvaltı programlarımız devam edecektir’’ dedi.