Bursa’da bir inşaat firması, dövizini bozdurup TL’ye çevirerek daire almaya gelen müşterilere banka dekontu yada fişlerini göstermeleri halinde yüzde 2 ekstra indirim yapılacağını açıkladı.
Türk Lirasıyla alışverişe teşvik amacıyla bu uygulamayı başlattıklarını belirten İnşaat Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Saçmacı, "Milli iradeye destek vermek için bu kampanyayı başlattık. Tüm meslek kuruluşlarını bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum, TL ile alışveriş daha fazla teşvik edilmeli”dedi.
Dövizini bozdurup TL alarak konut sahibi olmak isteyen müşterilerine dekont yada fişlerini göstermeleri durumunda yüzde 2 ekstra indirim yapacaklarını belirten Hakan Saçmacı, ”Müşterimiz ne kadar döviz bozdurduysa, bu rakamın yüzde 2’si oranında ekstra fiyat indirimi uygulayacağız. Türk Lirası’nın hak ettiği değeri kazanması için herkes taşın altına elini koymalı. Firma olarak önemli bir karar aldık. Milli iradenin şahlanması için elindeki dövizi bozdurup firmamıza bu işlemin fişini yada dekontunu getiren müşterilerimize yüzde 2’si oranında ekstra indirim yapıyoruz. Başta inşaat ve otomotiv sektörü olmak üzere tüm sektörleri bu kampanyaya destek vermeye davet ediyoruz. Daha güçlü bir ekonomi ve daha güçlü bir Türkiye için herkes TL ile alışveriş yapmaya teşvik edilmeli. Bu sosyal sorumluluğu üzerinde hisseden firma olarak biz müşterilerimize böyle bir jest yapmayı uygun gördük. Diğer firmaların bu konuda da katkı sağlayacağını umuyorum” diye konuştu.