EVTEKS İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı’nın 4.’sü CNR EXPO Yeşilköy’de açıldı.
Alanında dünyanın 2. en büyük fuarı olan “EVTEKS İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı” başladı. CNR Holding kuruluşlarından ITF İstanbul Fuarcılık organizasyonunda gerçekleştirilen EVTEKS Fuarı, 300’ü aşkın firmanın 600’ü aşkın markasının katılımıyla düzenleniyor. CNR EXPO Yeşilköy’de 29’e kadar devam edecek fuar, ilk günden ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.
“300’ü aşkın firmadan 600 marka katılıyor”
Türkiye’de yıldızı parlayan ev tekstil sektörünün en büyük platformu olan EVTEKS fuarıyla ilgili bilgi veren CNR Holding Pazarlama Grup Başkanı Reha Tartıcı, ev tekstilinin emlak sektörüyle aynı düzlemde olduğunu belirterek emlak sektörünün hareketli olduğu bir dönemde EVTEKS fuarına ev sahipliği yapmaktan mutlu olduklarını söyledi.
CNR Holding Pazarlama Grup Başkanı Reha Tartıcı da fuarın sektöre sağladığı katma değer bakımından lider olduğunun altını çizerek, “Ev tekstili sektöründe ihracata olan katkı payının arttığı inancındayız. Bu yılda 300’ü aşkın firmanın 600’ü aşkın markasına ev sahipliği yapıyoruz. Dünyanın dört bir yanından profesyonel ziyaretçileri ve alım heyetlerini de ağırlayacağız. Bunun da içinden geçtiğimiz süreçte en iyi mesaj olduğunu düşünüyorum.”
“Emlak sektörü, ev tekstilini de etkiliyor”
Emlak sektöründeki hareketliliğin ev tekstilini de olumlu etkilediğini ifade eden Tartıcı, “Türkiye’de emlak sektörünün hareketli olduğu dönemde EVTEKS fuarına ev sahipliği yapmaktan mutluyuz. Ülkemize yabancılardan da gelen emlak taleplerinin sonucunda ev tekstilinin de ihracata katkısını göz ardı etmemek gerekir" dedi.