MNS Yapı İnşaat ve Karadeniz Yapı Yönetim Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Suat Sandalcı, inşaat sektörünün önde gelen köklü firması Ağaoğlu Şirketler Grubunun sahibi Ali Ağaoğlu’nu ziyaret ederek, sektöre ve Türkiye ekonomisine sağladığı istihdam katkısından dolayı teşekkür etti.

Ali Ağaoğlu’nun sektörde bir baş aktörlerden biri olduğunu ifade eden Sandalcı, Ağaoğlu Şirketler Gurubunun yürüttüğü projeler içerisinde MNS Yapı İnşaat ve Proje Uygulama Şirketi olarak yer almak için Ali Ağaoğlu’na yaptıkları çalışmalar hakkında bir de sunum yaptığını belirtti.

Ağaoğlu Şirketler Grubu tarafından yapılan adeta şehir görünümündeki sitelerin aslında bir şehir gibi profesyonelce yönetilmesi gerektiğini vurgulayan Suat Sandalcı: ”Öncelikle büyük ve kompleks yapıların günlük, haftalık, ve aylık plan dahilinde yapılması gereken belli başlı işleri vardır. Bunlar çevre temizliği, bina temizliği, peysaj, güvenlik, havuz bakım onarım, elektrik işleri vb… 2500 daireli bir sitede 7000 adet ampul olduğunu varsayarsak günde bir kaçının değişmesi gerektiğini anlarsınız. Aslında böylesine kompleks yapıları yönetmek için profesyonel bir şirket yapısına ihtiyaç vardır. Personel sorunları için bir insan kaynakları birimine ihtiyaç vardır. Satın alma ihtiyaçlarınız için bir satın alma birimine ihtiyaç vardır. Güvenlik için güvenlik birimine ihtiyacınız vardır. Aidat toplama ve personel ödemeleri gibi problemler için bir muhasebe birimi ihtiyacınız vardır. Site sakinlerinin anlık şikâyet, dilek ve önerileri için bir çağrı merkezine ihtiyaç vardır. Ve tüm bunları idare edebilmek için gerekli idari müdürlere, saha müdürlerine ihtiyacınız olacaktır. Kısacası Profesyonel Yapı Yönetim Şirketi’ ne ve her an görevini başarıyla yapan iyi bir yönetim kuruluna ihtiyaç vardır.

Tam olarak bu noktada devreye giren bir şirketimiz var. Her şeyi olması gerektiği gibi yapan bir ekibimiz var. Ve her şeyden daha önemlisi bizim yönettiğimiz sitelerde apartmanlarda oturan mutlu sakinlerimiz var. Bu nedenle büyük küçük demeden yöneticiliğini yaptığımız her daire, her iş yeri, her AVM bizim aynı zamanda mutluluk kaynağımız.” dedi

MNS Yapı İnşaat Ve Proje Uygulama olarak inşaat alanında yaptıkları tüm hizmetleri aktardıklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Suat Sandalcı, “bizler tüm işlerimizin sağladığımız hizmetlerimizin arkasındayız, ticaret dürüst olmayı gerektiren bir sanattır bu sanatı dürüst olarak hayata geciren insanlar ölseler dahi isimleri yasar” dedi.