Dünyanın en büyük üçüncü lazer markalama firması olan Laser S.O.S, Bursa Metal İşleme Teknolojileri Fuarı, Bursa Sac İşleme Teknolojileri Fuarı, Kalıp Avrasya, İş ve İşçi Güvenliği, Sağlığı ve Ekipmanları Fuarı ve Otomasyon Fuarı’nda stant açtı.
Fuarla alakalı olarak görüşlerini paylaşan Laser S.O.S Türkiye Üretim ve Servis Koordinatörü Burak Çelikkaya, dünya genelinde binin üzerinde çalışan makinelerinin olduğunu söyledi. Bu işe fasonla başladıklarını belirten Çelikkaya, “14 yıldır bu işi yapıyoruz. Lazer markalama, fiber lazer kaynak, robotik kaynak, 2d lazer kesim, 5eksen boru ve profil kesim lazeri ile aynı zamanda markalama makinelerinin imalatını yapıyoruz. Laser S.O.S Grup şirketleri olarak Türkiye, İngiltere, Amerika ve Hindistan olarak dört farklı bölgede faaliyet gösteren fabrikalarımız var. Bu fabrikalar üzerinden dünyanın hemen hemen tüm kıtalarına ihracatımız sözkonusu. Çin’de, Hindistan’da, Ortadoğu’da çalışan sistemlerimiz var. Laser S.O.S markası dünyada öncü olan bir firma” diye konuştu.
Türkiye’de metal işleme üzerine lazer kesim, lazer markalama makinaları ürettiklerini ifade eden Burak Çelikkaya, “Türkiye üzerinden,“Made In Turkey”olarak tüm dünyaya ihracat yapıyoruz. Dünyada binin üzerinde makinemiz mevcut. Amerika kıtasına lazer markalama makinesi olarak ilk lazer makinesi ihraç eden firmayız” dedi.