İşçi adaylarının yoğun ilgi gösterdiği kura çekimi için spor salonuna sığmayanlar koridorlarda uzun kuyruklar oluşturdu, kimileri dışarıda kaldı. Kucağında 2 yaşındaki oğlu Osman Sefa Duman ile geldiği salonda numarası çıkan Ramazan Dursun’u kayınvalidesi Aslıhan Demir öperek kutladı.

 

Of Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen kura çekimine Çaykur Genel Müdür Yardımcıları Süleyman Pınarbaş ile Turgay Turna ve yaklaşık 4 bin kişi katıldı. Salonun dolması üzerine kapatılan kapılar kısa süre sonra yeniden açılınca işçi adayları içeriye hücum etti. Koridorlarda ve merdivenlerde uzun kuyruklar oluşturan işçi adaylarının yoğunluğu üzerine kapılar yeniden kapatıldı. Dışarıda kalanlar telefonla içeridekilerden bilgi almaya çalıştı. Noter Abdullah Tolkun’un nezaretinde gerçekleştirilen kura çekiminde adı çıkanlar sevinç gösterilerinde bulundu.

 

KAYINVALİDEDEN KUTLAMA ÖPÜCÜĞÜ

Kucağındaki 2 yaşındaki oğlu Osman Sefa Duman ve kayınvalidesi Aslıhan Demir ile  geldiği salonda heyecanla kura çekimini takip eden Ramazan Duman, numarasının anons edilmesiyle büyük sevinç yaşadı. Aslıhan Demir, damadı Ramazan Duman’ı öperek tebrik etti. İşsiz olduğunu söyleyen Ramazan Duman, "Heyecanla iş sahibi olmayı bekliyordum. Nasip, kısmet bugüneymiş. Oğlumum şansına işe girdim" dedi. Kayınvalide Aslıhan Demir de, "Çok mutlu oldum. Oğlum da bekliyor ama damat için daha çok sevindim" diyerek sevincini dile getirdi.

Çaykur’a alınacak işçiler için diğer kura çekimleri 7 Mayıs’da Artvin Arhavi, 8 Mayıs’ta da Giresun’un Tirebolu İlçesi’nde gerçekleştirilecek.