Doğunun derbisi olarak bilinen Elazığspor-Malatyaspor maçı biletlerinin 2 bin 88’inin satıldığını belirten Elazığspor Basın Sözcüsü Cengiz Gülaç, taraftarları bu maçta yanlarında görmek istediklerini kaydetti.
TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor Basın Sözcüsü ve Hukuk İşleri Sorumlusu Cengiz Gülaç, kulüp tesislerinde açıklamada bulundu. Yeni Malatyaspor maçı için şuanda kadar 2 bin 88 bilet satıldığını belirten Gülaç, “Satılan biletlerin 820 tanesi konuk takım Yeni Malatyaspor, bin 268 tanesi bizim takımın taraftarları tarafından alındı. Şuana kadar biz Yeni Malatyaspor takım taraftarından 448 tane fazla bilet satabilmişiz. Umarım maç saatine kadar bu değişir. En son yaşadığımız Adana Demirspor maçında taraftar baskısının bir hakemi ne kadar etkilediğini gördük. Artık taraftarlarımızı maçlara bekliyoruz” dedi.
Adana Demirspor maçında bir hakem faciası yaşandığını aktaran Gülaç, “Geçtiğimiz hafta Eskişehirspor takımı da benzer bir konuda sıkıntı yaşadı. Takımı son 2 dakikada sahadan çekmek zorunda kaldı. Elazığspor kulübü olarak prensibimiz, ne bizim lehimize insanların emeği gasp edilsin nede kendi emeğimiz gasp edilsin. Biz göreve geldiğimiz günden beri eksi puan, para, düştü, düşmedi, lisans hakkı derken emek veriyoruz. Futbolcularımız bütün olumsuzluklara kulağını tıkayıp kendilerini motive ediyor. Ama emek orada bir düdükle çalınıyor. Adana Demirspor maçı görüntülerini Türkiye Futbol Federasyonuna gönderdik ve müracaatları yaptık” diye konuştu.