Beton mikserinin içinde sıkışan sürücüyü itfaiye ekipleri kurtardı Beton mikserinin içinde sıkışan sürücüyü itfaiye ekipleri kurtardı

Emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergileri birinci taksit ödemelerinde son tarihin 31 Mayıs olduğu hatırlatıldı.

2024 yılı emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerinin birinci taksit ödemeleri devam ediyor. Mükellefler 31 Mayıs’ta sona erecek olan vergi ödemelerini belediyelerin tahsilat servisleri ve e-Devlet üzerinden yapabiliyor.

Samsun’un Canik Belediyesi de 2024 yılı emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerinin birinci taksit ödemeleri konusunda mükelleflere çağrıda bulundu. Belediyeden yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımız vergi ödemelerini; belediyemiz hizmet binasında bulunan tahsilat servisine yapabileceği gibi, resmi internet sitemizde yer alan e-belediye bölümünden veya iletişim bölümünde yer alan IBAN’a EFT-havale yoluyla, e-Devlet üzerinden ve Canik Belediyesi Mobil Uygulama üzerinden 7/24 güvenli bir şekilde kolaylıkla yapabilecek” denildi.

Mükelleflere çağrı

Canik Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından, ilçenin gelişim sürecine katkılarda bulunmak ve cezalı duruma düşmemek adına, vatandaşların belirtilen süre içerisinde vergi ödemelerini gerçekleştirmesi gerektiği hatırlatıldı.