En İyi 8 Tez Danışmanlık Siteleri

Tez danışmanı hizmetlerinin bulunmadığı durumlarda öğrenciler genel olarak farklı departmanlara başvurabilmektedir. Öncelik fakülteler ya da departmanlar şeklinde olmaktadır.

Tez yazdırma süreci akademik camianın olmazsa olmazlarından biridir.  Her öğrenci zamanı geldiğinde tez yazımı konusunda bir desteğe ihtiyaç duyabilmektedir. Bu süreçte de devreye hiç kuşkusuz ki Tez Danışmanlık Siteleri girmektedir.

Hem öğrenciler hem de akademisyenler tarafından sıklıkla tercih edilmekte olan bu danışmanlık siteleri, sahip oldukları deneyimlerinden faydalanmak istemektedirler.

Çünkü tez yazımı konusunda hemen hemen herkes, birtakım sorunlar ile karşı karşıya kalabilmektedirler. Tez yazdırma sürecince birbirinden ayrıntılı araştırma süreçleri kaçınılma olabilmektedir. Tez konusuna ilişkin en doğru parametreler ortaya çıkarılmalıdır. Sağlam bir veri analizi, proje yazma ve tez formatlama şeklinde nice özel detay bu süreçte kişileri fazlası ile zorlayabilmektedir.

Tüm bu nedenlere bağlı olarak; öğrenciler tarafından tez yazdırma siteleri yakından takip edilmektedir. Tez Danışmanlık Siteleri arasında adı geçen ve kaliteli hizmet sunan platformlara denk gelmek büyük bir şanstır.

Sizler için hizmetleri kendini ispatlamış 8 farklı Tez Danışmanlık Sitelerinin isimlerini kısa ve öz bilgiler aktaracak şekilde altta olduğu gibi sıraladık.

Akıllı Telefonlarla Video Çekme Rehberi Akıllı Telefonlarla Video Çekme Rehberi

Resim2-2

1- Tez Yazdırma

Türkiye’nin en popüler adreslerinin başını çeken tez yazdırma, sağladığı özel ayrıcalıklar ile oldukça revaçta olan bir platform olma özelliğine sahiptir.

Tez Yazdırma bünyesinde görev alan uzman personeller, beklentilerin çok ötesinde bir çalışma sergilemektedir. Alanında uzmanlaşmış başarılı hocaları ile öne çıkan site, yüksek kaliteye sahip tez çalışmaları ile adından sıklıkla söz ettirmektedir.

Tez yazım sitesi tarafından yaygın olarak sunulmakta olan hizmetlerin başında ise; Uluslararası Makaleler, Doktora Tezleri ve buna benzer Yüksek Lisans Tezleri gelmektedir. Yine farklı talepler doğrultusunda, Lisans Tezleri de platform tarafından hazır hale getirilmektedir.

Tez yazdirma müşterileri için ayrıcalıklı hizmetleri ile süreci büyük bir titizlik çerçevesinde tamamlamaktadır. Akademik başarılara katkı sağlayan şekli ile özgün içerik üretimi anlamında da beklentileri fazlası ile karşılayabilmektedir. Öğrenci ihtiyaçlarını karşılayan şekli ile müşteri memnuniyetini baz alan bir ilkeye sahip olmaktadır.

Kusursuz bir iş birliği içerisinde çalışma sergileyerek istenen sonuçları gün yüzüne çıkarabilmektedir. Sitenin en özel yanı ise ücret talebi oluşturmaksızın tüm öğrencilere uzman hoca desteği sunabiliyor olmasıdır.

Bu sunulan avantaj sayesinde de öğrencileri hocanın uzmanlığını deneyimleme şansına daha en başından itibaren sahip olabilmektedirler. Site adresinin kredi kartına taksit imkânı sunuyor olmasıda bütçe dostu bir seçeneği beraberinde getirmektedir. Başta ücretin tamamı talep edilmek yerine sadece %10’luk kısmı kaparo mahiyetinde alınmaktadır. Alınan ön ödeme ile birlikte de tez yazdırma işlemi sorunsuz bir şekilde başlayabilmektir.

Resim3-1

 

2- Tez Hazırlama Merkezi

Tez Danışmanlık Siteleri arasında namını fazlası ile duyurmuş olan diğer bir site Tez Hazırlama Merkezi olmaktadır. Türkiye, İngiltere, Almanya Ülkelerinde önde gelen platformlar arasında adından sıklıkla söz ettirebilmeyi başarmaktadır. Hazırlama Merkezi, yurtdışı yabancı dil hizmetleri ile Almanca ve İngilizce tezleri gibi sayısız nice hizmete imza atabilmektedir.

Nitelikli kadrosu ile istenen kriterlere uygun tezi ortaya çıkarma anlamında büyük başarılara imza atabilmektedir. Uzman akademisyenlerden bir araya getirilmiş kusursuz ekibi ile öğrencileirn taleplerini karşılayan başarılı çalışmaları titizlikle yerine getirebilmektedirler.

Firmanın sahip olduğu kurumsal kimliğinin yanı sıra; merkezi ofisleri üzerinden dileyen kişiler yüzyüze ve ücretsiz bir hizmet verilebilmektedir. Yine en başından cüzi miktarda bir kaparo ile gereken çalışma kolayca başlatılabilmektedir.

Resim4

 

Türkiye’nin gözde platformları arasında bulunan ve tez yazdırma hizmeti ile yakından tanınan Tez Hazırlama Hizmetleri, kapsamlı çalışmaları ile çok fazla tercih edilmektedir.

Tez Hazırlama Hizmetleri sürekli gelişen hizmet ağı ile yaygın bir alanda çok sayıda öğrenciye özel bir hizmet sunmaktadır.

Site adresi, uzman akademisyenlerden oluşan donanımlı alt yapısı ile farklı tez türlerini kısa sürede profesyonellikle sonuçlandırılan bir çalışmaya sahip olmaktadır.

Bu popüler adresin diğer bir özel yanı ise tez fiyatını yüksek tutarak taksitlendirme seçeneklerini çok daha uzun bir vadeye bölebiliyor olmasıdır.

Bu platform aynı zamanda müşterilerden bir içerik onayı almadan tez yazım sürecine devam etmemektedir. Titiz bir şekilde ilerleyen her süreç müşteri iletişimi dahilinde sorunsuz bir biçimde gerçekleşmektedir.

 Resim5

 

4- Tez Danışmanlık Ofisi

Alanında uzmanlaşmış kimliği, profesyonel kadrosu, özgün içerikleri ve özgünlük kontrolü sağlayan hizmetleri ile Tez Danışmanlık Ofisi yine sektörün öncü site adreslerinden biri olmaktadır.

Gereken detayları baştan sona belirleyerek kişilerin taleplerine en uygun düzeyde tez yazma işlemini bahsedilen süreler içerisinde gerçekleştirmektedir. Taksitli ödeme seçeneklerini sunan hizmet şekli ile tez yazma konusunda özel çalışmalar sergileyen bu site de farklı türden tezler sıklıkla tamamlanmaktadır.

Resim6

5- Tez Danışmanlık Hizmetleri

Tez yazdırma anlamında sektörde uzun zamandır yer tutan ve konunun inceliklerini bilerek hizmet veren Tez danışmanlık Hizmetleri, başarılı çalışmaları ile yakından tanınmaktadır.

Tez Danışmanlık Siteleri arasında adı sıklıkla geçmekte olan platform, Kreatif Logo Tasarımı ile yakından bilinen bir kimlik olmaktadır.

Sunmakta olduğu hizmetleri ile Türkiye’de ve yurtdışında da yürütülmektedir. Bu sebeple Almanca ve İngilizce siteleri aracılığı ile fark oluşturan birçok projeye imza atabilmektedir. İlgili tez yazım sitesi üzerinden alınan hizmet sonrasında öğrenciler için kredi kartına taksit imkânı sunulmaktadır. Taksitli ödeme sayısının fazla olduğu bu platformda tez yazdırma konusunda hali hazırda bekleyen çok sayıda öğrenci bulunmaktadır.

Alanında uzman hoca ile herhangi bir ücret ödemesi yapmaksızın karşılıklı görüşme alternatifi de sitenin bünyesinde sağlanmaktadır.

Görüştürme neticesinde her türlü konuda karşılıklı olarak fikir alışverişinde bulunarak lisanslı turnitin raporuna varıncaya kadar istenen her türlü bilgi tez yazım sonrasında öğrencilere sunulmaktadır.

Dileyen kişilere özel olarak tezin intihal raporu verilmektedir. Özellikle bu aşamaya gelindiğinde sitenin sahip olduğu özel yazılımlı lisanslı yapay zeka programı tercih edilerek sağlıklı sonuçlar bizzat ortaya çıkarılmaktadır.

Danışman hocaların denetiminden geçen tez son dokunuşların ardından tam da taahhüt edilen tarihlerde kişilere ulaştırılmaktadır.

Tez Danışmanlık Siteleri arasında yer alan bu adres, öğrencilerin profesyonel ve özgün içeriğe sahip bir teze sahip olabilmeleri için elinden geleni fazlasıyla yerine getirebilmektedir. Başta müşteri memnuniyetini baz alan çalışma şekli ile memnun edici sonuçları beraberinde getiren bir işe imza atabilmektedir.

Resim7

6- NZ Danismanlik

Tez yazımı konusunda başarıları ile yakından tanınan diğer bir platform ise Nz Danışmanlık site adresi olmaktadır.  Kaliteli içerik teslimatları, sorunsuz geri beslemeleri ile tam da beklentileri karşılayan Tez Danışmanlık Siteleri arasında yerini almaya devam etmektedir. Geçmişten günümüze süregelen hizmet şekli ile sektörün tecrübeli site adresleri arasında yerini almaya devam etmektedir.

Her işin uzmanından danışmanlık almak işinizi iyi yapmak açısından oldukça önemlidir. Tez yazımı öncesinde ücretsiz uzman hocalar ile görüşme olanağı sunan çalışma prensibi ile oldukça ilgi bulan bir platform olma yolunda ilerlemektedir.

Resim8

7- Tez Merkezi

Öğrenciler için tamda istenilen şekilde akademik bir tez yazdırma hizmeti sağlamakta olan bu benzersiz adres, şimdilerde oldukça revaçtadır. Tez Merkezi, sahip olduğu kurumsallığı ile tez yazımı konusunda işin tüm detaylarını harfiyen bilmektedir.

Tez Merkezi’nin instagram’da çok fazla takipçisi vardır ve bu da tez merkezini birçok insanın kullandığını gösteriyor. Yıllarını bu alanda kendini geliştirmeye vermiş olan platform, sahip olduğu uzman kadrosu ile beklentileri tam manası ile yerine getirebilmektedir. Uzun yıllardır tez yazımı anlamında sayısız çalışmaya imza atmış olan site adresi, turnitin intihal raporu ayrıcalığı ile özel bir hizmeti oluşturmaktadır. Tüm bunlara ek olarak lisanslı yapay zeka programı aracılığı ile tezin manuel ile yazılıp yazılmadı huusunda da öğrencilere güvenilir bir kanıt sunabilmeyi başarmaktadır.

Web Tasarım çalışmaları anlamında parmakla gösterilir başarılara imza atmakta olan Tez Merkezi, ücret talep etmeksizin uzman hocalar ile görüntülü konferans olanağı sağlaması olmaktadır.

Türkiye’nin nadide tez yazma ve Tez Danışmanlık Siteleri arasında yer alan Tez Merkezi, titiz çalışma prensibi ile sorunsuz bir teslimatı gerçekleştirmektedir.

Resim9

8- Tez Hizmetleri

Tez Hizmetleri sitesi denildiğinde hiç kuşkusuz ki tez yazdırma çalışmaları ilk akal gelmektedir. Bu hususta sunmakta olduğu başarılı hizmetleri ile her bir aşamanın şablona en uygun biçimde yürütülmesini fazlası ile sağlamaktadır.

Tez Danışmanlık Siteleri arasında ilk sıralarda yer alan şekli ile Türkiye ve uluslararası mecrada adından sıklıkla söz ettirebilmeyi başarmaktadır.

Tez analizi yaptırma, Doktora tezi yazdırma ve buna benzer Yüksek Lisans tezi yazdırma hususunda sayısız çalışması ile sektörün popüler adreslerinden birini oluşturmaktadır. Aynı zamanda Uluslararası makale yazımı konusunda da çok sayıda akademik öğrenci sitenin kapısını çalabilmektedir.

Bitirme Tezi Yazdırma ihtiyaçlarınıN her biri için uzman hoca kadrosunu devreye almakta olan platform, tüm tecrübesi ile en iyisini sunabilmeyi amaçlamaktadır.

Uluslararası mecrada yer alma hususunda yoluna sağlam adımlar ile devam eden site, müşteri taleplerine hızlı cevap verebilen şekli ile ön plana çıkmaktadır.

9- Tez Yazdırma Siteleri Nasıl Seçilir?

Tez Danışmanlık Siteleri seçimi yapılırken dikkate alınması gereken birtakım hususlar bulunmaktadır.

Bu hizmeti almak isteyen çok sayıda öğrenci ya da akademisyenin istenen başarıya imza atabilmesi için alanında başarılı işler çıkarakan bir site olması oldukça önem arz etmektedir. Tez yazım siteleri arasından bir seçim yaparken; hangi hususlara bakılması gereklidir?

●      Güvenilirlilik : Tez yazım aşamaları esnasında her bir noktasına güvenebilmek oldukça mühim bir nokta olmaktadır. Sitenin sektörde sahip olduğu deneyime gz atmak için sitenin hizmet geçmişine göz atmak gerekmektedir. Vergi levhası ve domain yaşı gibi birçok farklı husus bu anlamda kişiler tarafında ayrıntılı olarak incelenmelidir.

●      Kalite : Tez Danışmanlık Siteleri arasından kaliteli bir içeriği sunabilme becerisine sahip olan siteler tercih etmek en önemlisi olmaktadır. Özgünlüğü ile ortaya çıkarılabilmekte olan tezler, her daim sorunsuz sonuçları beraberinde getirmektedir. BU nedenle referansların ortaya çıkardığı yorumlar ve ulaşılan sonuçlar bu anlamda istenilen kalitenin olup olmadığı kolayca ortaya çıkabilmektedir.

●      Gizlilik Politikası : Öğrenciler açısından oldukça büyük bir öneme sahip olan bu husus   gizlilik hususunda hayati bir öneme sahip olmaktadır. Sitelerden bu anlamda özel bir gizlilik sözleşmesi dahi talep edilebilmektedir.

●      İntihal Kontrolü : Profesyonel  açıdan başarısını kanıtlamış bulunan Tez Danışmanlık Siteleri, işlem sonrasında dileyen müşterileri için açıkça bir intihal raporu düzenleyerek sunulabilmektedir. Organik olarak yazılmış bir tez olduğunun garantisini almak için bu rapor sitelerden muhakkak temin edilmelidir.

10- Tez Yazımında Sıkça Sorulan Sorular

Tez Danışmanlık Siteleri ne iş yapar?

Tez danışmanlık siteleri isminden de anlaşılacağı gibi öğrenciler için akademik anlamda bir tez hazırlama hizmeti sunmaktadırlar. Rehber hocalar eşliğinde tezin konseptualizasyonuna en uygun çalışma sergilenerek müşteri talepleri sorunsuzca yerine getirilmektedir.

Tez Danışmanlık Siteleri Seçimi Nasıl Yapılmalıdır?

Tez danışmanlık siteleri arasından bir seçim yapmak için profeyonellğine bakılması, taksitlendirme imkanları, özgünlük garantisi gibi zel hususlara bakılarak bir tercih yapılması öğrenciler için en iyi olmaktadır.