Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanlığı Konferans Salonu’nda Huzur Toplantısı yapıldı.
Açış konuşmasını yapan Türkiye Muhtarlar Federasyonu Başkan Yardımcısı Ökkeş Titiz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan muhtarlara selam getirdiğini belirtti. Titiz, ayrıca şu açıklamaları yaptı:
“Muhtarlara verdiği değerden dolayı Sayın Cumhurbaşkanımıza sizlerin adına Türkiye’deki muhtarların adına sevgilerimi saygılarımı iletiyorum. Çok şey yapacağımıza, Emniyet Müdürlüğü’müze güveniyoruz. Toplum destekli polislerimiz, muhtarlarımızın kardeşi gibi, sırdaşı gibi, arkadaşımız, mesai arkadaşımız gibidir. Öyle de olması gerekir. Bu mutluluklarımızı ifade ettik.”
Gaziantep Emniyet Müdürü Erhan Gülveren ise, “Dileklerimizi her zaman gündeme getiren yazılı ve görsel medyaya da işlerinde öncelikler kolaylıklar diliyorum ve başarılar diliyorum” dedi.
Şehitkamil Belediye Başkanlığı Konferans Salonu’ndaki toplantıya İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren ile birlikte Asayiş Şube Müdürü, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Başkan Yardımcısı Ökkeş Titiz, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü, Güvenlik Şube Müdürü, Muhabere Elektronik Şube Müdürü, Çocuk Şube Müdürü, Yabancılar Şube Müdürü, Trafik Denetleme Şube Müdürü, Şahinbey İlçe Emniyet Müdürü, Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürü, Mahalle Muhtarları ve Kurum temsilcileri katıldı.