Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Beyaz Rusya’nın başkenti Minsk’te, Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları (EYOF) için bilgilendirme sunumu yaparak katılımcı komite üyelerinden tam destek aldı.
Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu beraberindeki Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kamuran Özden, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, 2017 EYOF Koordinatörü Orhan Atasoy, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ünsal Kıraç ve Türk komite üyeleriyle birlikte Beyaz Rusya’nın başkenti Minsk’te düzenlenen “Avrupa Olimpiyat Komitesi 45. Genel Kurulu”na
katıldı. Burada Türk komite üyelerinin sunumunun ardından bilgilendirme konuşması yapan Vali Azizoğlu, 2017 şubat ayında Erzurum’da düzenlenecek olan EYOF çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü belirtti.
Katılımcıların alkış ve desteklerini alan Vali Azizoğlu, bilgilendirme konuşmasında şunları ifade etti:
“EYOF’la ilgili hazırlıklarımız sürüyor, tüm eksiklikler tamamlanmakta. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunlarına çok güzel ev sahipliği yapacağız. Emniyet ve asayiş anlamında hiçbir sıkıntı yaşamayacağız. Gelen tüm misafirlerimizi ve sporcuları en iyi şekilde ağırlayacağız.”
Vali Azizoğlu’nun konuşması alkışla destek gördü.