Palandöken İlçe Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ile AK Parti İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, Recep Birsin Özen Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ni ziyaret etti.

Palandöken İlçesi’nde bulunan Recep Birsin Özen Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nin bugünkü ziyaretçileri Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ve AK Parti İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu oldu. Eğitim Merkezinde bulunan öğrenciler ile yakından ilgilenen Başkan Bulutlar ve Ömeroğlu, öğrencilerle oyunlar oynadı, resim yaptı, hoşça vakit geçirdiler. Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Alkan’dan merkez hakkında bilgi alan Bulutlar ve Ömeroğlu, eğitmenler ve velilerle sohbet etti, sorunlarını dinledi.

İlçede bulunan Recep Birsin Özen Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ne büyük önem verdiklerini söyleyen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “Merkezin her türlü ihtiyacını anında çözme gayretindeyiz. Burada bizim özel evlatlarımız eğitim görüyor. Onları mutlu ve gülerken görmek bizi ziyadesiyle sevindiriyor” dedi.

AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu ise, “Bu uygulama merkezi özel çocuklarımızın eğitim gördüğü donanımlı bir okul. Burada eğitimin kaliteli ve eksiksiz verilmesi için hem belediye olarak hem de parti olarak büyük gayret gösteriyoruz. Onların memnuniyeti ve mutluluğu bizi de sevindiriyor” diye konuştu.