AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Erzurum İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan ve Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’e ziyarette bulundu.
Erzurum Emniyet Müdürlüğüne atanan Mehmet Aslan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Aslan’a görevinde başarılar dileyerek; "İçişleri Bakanımız hakkınızda çok güzel şeyler söyledi. Erzurum’a, memleketimize güzel hizmetler vereceğinizden hiç şüphem yok. Allah hayırlı hizmetlerde bulunmanızı nasip etsin." dedi. İl Emniyet Müdürü Aslan’da Ilıcalı’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek "Sayın vekilim öncelikle ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum. Görevimizi en güzel şekilde yerine getirip sizlerin de desteğinizi alarak hep beraber inşallah Erzurum’a hizmet edeceğiz." diye konuştu.
Emniyet Müdürlüğü’nün ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’i ziyaret eden Ilıcalı, Taşkesenligil’e annesinin vefatından dolayı başsağlığı diledi. Milletvekili Ilıcalı, Erzurum’un ev sahipliğini yapacağı 2017 Avrupa Gençlik Kış Olimpiyatları (EYOWF) hakkında da Taşkesenligil’den bilgi aldı. 1500’e yakın katılımcıyla düzenlenecek oyunlar için hazırlık çalışmalarında sona gelindiğini belirten Taşkesenligil, "Sayın vekilim 9 farklı branşta düzenlenecek oyunlar için tesislerimizin büyük bir kısmı tamamlandı. Son hazırlıklarımızı yapıyoruz. Erzurum EYOWF’ a hazır." şeklinde konuştu. Prof. Dr. Ilıcalı’da Erzurum’un bugüne kadar uluslararası önemli spor organizasyonlarına ev sahipliği yaptığını vurgulayarak "Erzurum Universiade’da başarılı bir organizasyona imza atmıştı. 11-18 Şubat’ta da güzel bir ev sahipliği yapacak ve EYOWF’ta da başarısını tescilleyecektir." ifadelerine dikkat çekti.