Tepebaşı Belediye Başkanı Dt Ahmet Ataç, efsane Eskişehirsporlu futbolcular ile bir araya geldi.
Nihat Atacan, Fethi Heper, Süreyya Özkefe, İlhan Çolak, Vahap Özbayar, Ayhan Aşut, Hüdai Doğu, Taşkın Yılmaz, Halil Güngördü gibi önemli efsaneler ile bir araya gelen başkan Ataç, futbolcularla uzun süre sohbet etti. 1970-1971 Yıllarındaki Efsane Eskişehirspor’un başarılarını yad edildi. Yemekli buluşmaya Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal da katıldı. Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, ”Sizleri sağlıklı ve birlikte görmek beni çok mutlu ediyor. Sizler Anadolu’da futbol devrimini yapan futbolcularsınız. Türkiye’de böyle birliktelik yok. Hepinize sağlıklı ve mutlu günler diliyorum” dedi.
Düzenlenen yemekte bir konuşma yapan Eskişehirsporlu Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı Nihat Atacan ise, ”Burada bizlere bu havayı yaşatan Başkan Ahmet Ataç’a çok şey borçluyuz. Derneğimizin yaşaması için çok mücadele verdi. Kendisine minnettarız. Bizlerden yardımlarını esirgemeyen belediye yetkililerine teşekkür ediyorum ”dedi.
Dernek üyesi Hüdai Doğu da, ”Dostluklar yaşadığımız ortak anılar kadar güçlü ve çok güzeldir. Bizler Eskişehirspor’da futbol oynamış emek vermiş kişiler olarak ortak sevdamız Eskişehirspor’dur. Güzel yurdumuzda modern şehrimizde başka Eskişehirspor da yok. Bu yemeği düzenlememizde bizlerden yardımlarını esirgemeyen ve her zaman bizim yanımızda olan Başkan Ahmet Ataç’a teşekkür ediyorum" diye belirtti.
Efsane Eskişehirsporlu futbolcuların dayanışma yemeğine katılan Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal ise, her başarının temelinde birlik ve beraberlik yattığını anlatarak, "Burada birlik ve beraberliği gördükçe çok mutlu oluyorum. Eskişehirspor’un çok büyük tarihi var bu da sizlerin sayesinde oldu. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Yeni yönetime geldik kurduğumuz kadro ve içinde bulunduğumuz durumlardan dolayı belki sizleri ihmal ettik. Yeni stadyum resmi açılışını sizlerle birlikte yapacağız o açılışta hepiniz bizlerin şeref konuğu olacaksınız. Eskişehirspor’a yapmış olduğunuz maddi ve manevi katkılardan dolayı resmi açılış ve stadyumun kulübümüze devri olduktan sonra hepinizin yerlerini şeref tribününde ayıracağız. TFF 1.Ligde bugünkü durumumuz bize hiç yakışmıyor tek hedefimiz tekrar Süper Lig’e çıkmak. O da olacak. Olmayacaksa bırakır giderim. Hey çok iyi olacak sizin mutlu ve kupaları kaldırdığınız günler ve es es es ki ki ki çektirdiğiniz Eskişehirspor’un boynunu eğdirmeyeceğim” şeklinde konuştu.