Odunpazarı Kent Konseyi Başkanlığı’na yeni seçilen İsmail Kumru ve yürütme kurulu üyeleri, Vali Azmi Çelik’i makamında ziyaret etti.
Nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çelik, “İnsanların aynı düşüncede olması, aynı fikir etrafında toplanması bazen mümkün olmayabilir. Bu yüzden, toplumu temsil eden kuruluş temsilcilerinin böyle bir oluşumla insanların ortak isteklerini yerine getirmek için gösterdiği çabayı takdirle karşılıyorum” dedi.
Ziyaret esnasında yeni yönetime hayırlı olsun dileklerini ileten Vali Çelik, merkezi yönetimin, yerel yönetimin, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşlarının ve sivil toplumun ortak anlayışıyla, insanların yaşamlarını kolaylaştıracak hizmetleri takip etme noktasında, herkesin üzerine görevler düştüğüne dikkat çekti. Vali Çelik, İsmail Kumru başkanlığındaki konsey üyelerine çalışmalarında başarılar dileyerek sözlerini bitirdi. Odunpazarı Kent Konseyi’nin 5. Genel Kurulunu 28 Ekim Cuma günü yaptıklarını hatırlatan Başkan Kumru da, Vali Çelik’e iyi niyet dilekleri için teşekkür etti. Yapılan çalışmaları anlatan Başkan Kumru, 2 binin üzerinde gönüllü arkadaşları ile Eskişehir’e hizmet verdiklerini söyledi. Odunpazarı Bölgesinin ve Eskişehir halkının beklentileri ve talepleri doğrultusunda çeşitli çalışma grupları oluşturduklarını bildiren Başkan Kumru, ziyareti kabulden dolayı Vali Çelik’e teşekkür etti.