Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Rahmi Er, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan ve Anadolu Üniversitesi’nde doktora öğrenimi gören Pakistanlı öğrencilerle bir araya geldi.
Rektörlük Ofis’te, 28 Ekim Cuma günü gerçekleşen görüşmede Prof. Dr. Rahmi Er, Rektör Gündoğan ile Eğitim-Öğretim ve Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Özcan, bu yıl ilk defa YÖK bursu ile Anadolu Üniversitesi’nde doktora öğrenimi görmeye hak kazanan Pakistanlı öğrencilerin, Anadolu Üniversitesi’ndeki eğitim durumlarıyla ilgili fikir alışverişinde bulundular.
Bu yıl ilk defa YÖK bursu kazanarak, Pakistan’dan Anadolu Üniversitesi’ne 3 doktora öğrencisinin geldiğini belirten Rektör Prof. Dr. Naci Gündoğan, “Bu öğrencilerimizden 2’si İngilizce İşletme, 1’i ise Bilgisayar Mühendisliği bölümlerinde doktora öğrenimlerini sürdürüyorlar. Bugün de, YÖK Yürütme Kurulu Üyemiz Erhan Er ile birlikte bu öğrencilerimizin, üniversitemizdeki eğitim durumları ve yürüttükleri çalışmalarla ilgili olarak bir görüşme gerçekleştirdik” dedi.