Yaz aylarının en vazgeçilmez aktivitelerinden bir tanesi tekne kiralamadır. Bütün bir yıl hasretle beklediğiniz güneşin sıcaklığını ve canlandırıcı dalgalarının keyfini böylece en iyi şekilde çıkarabilirsiniz.

Yat kiralama hizmetlerinde ilk olarak gideceğiniz tarihi belirlemelisiniz. Tekneleri günlük ya da haftalık tercih edilebilir. Tatil tekne tatillerinde de erken rezervasyon fırsatlarından yararlanabilirsiniz. Ada Yacht Sailing erken rezervasyon ile en yoğun olan temmuz ve ağustos aylarında bile uygun fiyatlı kiralama hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Tekne ile Nereleri Gezebilirsiniz?

Tekne tatillerinin tartışmasız en güzel taraflarından bir tanesi Akdeniz’in birçok farklı yerine gidebilmenizdir. Tekneyle gezebileceğiniz yerlerin çok olması unutulmaz tatil keyfini yaşamanızı sağlayacaktır. Tekne kiralama maliyetlerini etkileyen birçok değişken bulunur. Bunların içerisinde tekne kiralanacağı tarih aralıkları ve tekneye kaç kişi olacağı gibi konuların önceden belirlenmesi gerekir.

Fethiye’de Tekne Kiralama

Fethiye doğa harikası manzarasıyla herkes tarafından tercih ediliyor. Her bütçeye uygun tekne kiralama hizmetleri de bu tatilin eşsiz olmasını sağlıyor

Mavi yolculukların başında Fethiye ve civarı geliyor. Türkiye’nin en berrak ve mavi denizini, en güzel doğasını bulabileceğiniz bu özel bölgede birçok alternatif planlarda oluşturabilirsiniz.

Fethiye tekne kiralama hizmeti birçok kişinin favori tatil paketlerinden bir tanesidir. Size özel rotalara göre tercihte yapabilirsiniz. Kalabalık bir grupla maviliklere açılıp belli bir rotada koyları gezebilirsiniz. Fethiye bölgesi ve Akdeniz’in neredeyse tamamı insanlar tarafından tercih ediliyor. Ada Yacht Sailing özel tekne kiralama hizmetleri bu konuda yoğun talep görüyor.

Fethiye temelli bir mavi tur programları ile unutulmaz zamanlar yaşayabilirsiniz.  Fethiye tekne farklı bütçelere sahip birçok tekne yer alıyor. Her bütçeye uygun olarak tekne ve tekne bulmak site üzerinde mümkündür.

Kaş Tekne Kiralama

Kaş bölgesinde kaptanlı kaş tekne kiralama ile mavi yolculuğun keyfini çıkarabilirsiniz. Dümende profesyonel bir kaptanla, ilçenin en iyi yerlerin ziyaret edebilirsiniz. Tekne kiralama fiyat geminin büyüklüğüne, gün sayısına ve pakete dahil olan hizmetlere göre değişim göstermektedir.

Tarihi, doğası ve su sporları ile turizm cennetlerinden biri olan Kaş, genellikle yabancı turistler tarafından tercih ediliyor. Tekne turları ise bu deneyimin olmazsa olmazlarından bir tanesidir. Özellikle koylara ulaşma fırsatı sunan tekneler bu deneyimi daha da farklı hale getiriyor.

Kendi seyahat planınızı oluşturarak bu deneyimi daha da özel hale getirebilirsiniz. Tekne turları ile tarihi yerleri ve doğal güzellikleri keşfedebilirsiniz. Kaş, hem sahip olduğu doğal güzellikler hem de tarihi geçmişi nedeniyle kiralama konusunda eşsiz bir deneyim sunuyor. Kaş ilçesinin turkuaz renkteki suları ve doğal koyları sizleri memnun ediyor.

Bozburun Tekne Kiralama

Bozburun tekne kiralama seçeneklerinden yararlanarak sizde harika bir tekne kiralama fırsatı yakalayabilirsiniz. Bozburun doğası gereği tekne kiralama için muhteşem bir fırsat sunuyor. Bozburun tekne kiralama hizmetlerinden yararlanmak isterseniz Ada Yacht Sailing ile iletişime geçebilirsiniz.

Bozburun’un en büyük özelliği doğal güzelliğidir. Ayrıca Bozburun yarımadasında muhteşem koylar ve küçük köyler, kasabalar görme imkanı da yer almaktadır. Bozburun, Marmaris sınırları içinde Türkiye'nin güneybatısında yer almaktadır. Adını etrafını çevreleyen manzaraları tekne ile ziyaret edebilirsiniz. Bu bölge, sakin tatil yapmak isteyenlerin tercihidir.

Fethiye'de Deniz Araçları Kiralama Rehberi: Fethiye'de Deniz Araçları Kiralama Rehberi:

Tekne Kiralama Firması 2024

Konforlu ve yüksek standartlarda tekne tatili yapmak ister misiniz? Şehrin yorgunluğuna kısa bir mola vermek istiyorsanız hemen bu adresi ziyaret edebilirsiniz. Tatilinizi şehrin kalabalığından ve gürültüsünden uzakta geçirmeyi düşünen kiralık tekne hizmetlerinden yararlanıyor. Ada Yacht Sailing ile iletişime geçerek rezervasyonunuzu sorunsuz bir şekilde tamamlayın ve gezinin keyfini çıkarın.