Ankara Selim Sırrı Tarcan Spor Salonunda gerçekleştirilen 2016 – 2017 Voleybol Sezonunda 2. Lig erkekler kategorisi finalleri sonucu 1. Lige yükselme başarısını gösteren Fındıklıspor Erkek Voleybol takımının yöneticileri ve sporcuları Fındıklı Kaymakamı Vedat Yılmaz ve Fındıklı Belediye Başkanı Adnan Özbalaban eşliğinde Rize Valisi Erdoğan Bektaş’ı Makamında ziyaret etti.

Ziyarette; Kulüp Başkanı Esat Yılmaz, Asbaşkan Murat Köseoğlu, Antrenör Nuri Hazaroğlu ve takım kaptanı Hamza Ertan ile diğer sporcular da hazır bulundu.

Fındıklı Belediye Başkanı Andan Özbalaban, ziyaret esnasında yaptığı değerlendirmede; nazik ev sahipliğinden dolayı Vali Erdoğan Bektaş’a teşekkür ederek “Fındıklı Spor erkek voleybol takımımız daha önce Süper Lig’de başarıyla ilimizi temsil etmişti. Ancak yaşanan bir takım olumsuzluklar nedeniyle 3. lige kadar düştük. Artık kendimize yeni bir hedefler koyduk. Tekrar Süper Lige çıkmayı hedefliyoruz. Bunu da başaracağız” dedi.

Kulüp Başkanı Esat Yılmaz ise yaptığı değerlendirmede; “Ankara’da oynanan final müsabakalarında başarılı maçlar çıkararak 1. Lige yükseldik. Ama işimiz burada bitmedi. Hedeflerimizi arttırarak devam edeceğiz. Şimdiki hedefimiz Süper Lig. Rize-Fındıklı buna laik” şeklinde konuştu.

Başarılarından dolayı sporcuları ve teknik heyeti tebrik eden Vali Bektaş, “Sporda başarı, ekip işidir. Bu başarıda emeği geçen kulüp yöneticisinden teknik ekibine, sporcusundan taraftarına kadar bütün camiayı bir kez daha tebrik ediyorum. Kazanmış olduğunuz bu başarı bizleri gururlandırmıştır. İnşallah bundan sonrada kendinize hedef koyduğunuz Süper Lige çıkarak hem bizleri hem de bütün Rizelileri tekrar gururlandıracaksınız. Eskiden olduğu gibi Voleybol Süper Lig’inde Rize’yi en iyi şekilde temsil edeceksiniz” dedi ve başarılarının devamı temennisinde bulundu.