Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Araban-Fıstıklıdağ grup yolundaki 3. etap asfalt çalışmalarına başladı.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından, 35 kilometrelik Araban-Fıstıklıdağ grup yolunda 3. etap genişletme ve yol yapım çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfalt çalışmalarına başladı.
Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir,’’35 kilometrelik Araban-Fıstıklıdağ grup yolunda genişletme ve yenileme çalışması başlatan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığının Yukarı Karavaiz kırsal mahallemiz ile Gümüşpınar kırsal mahallemiz arasındaki 7,5 kilometrelik 3. etap genişletme ve dolgusunun tamamlanmasının ardından hiç bekletmeden Gaziantep Büyükşehir tarafından başlatılan minder asfalt (sıcak asfalt) çalışmalarını başlattı. Araban-Fıstıklıdağ grup yolumuzdaki trafik yoğunluğunu ve bozukluğunu yerinde görerek genişletme ve yenileme çalışması başlatarak çalışmaların etap etap sürmesini sağlayan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e Araban Belediye Başkanı olarak şahsım ve tüm Araban ile bölge halkı adına teşekkür ederim’’dedi.
Çalışmaların sürdüğü grup yolunu kullanarak ilçe merkezi ve ilçeye bağlı kırsal mahalleler ile bölgedeki il, ilçe ve köylerle ulaşım sağlayan araç sürücüleri de, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e teşekkür etti.