Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) ile Özel Deva Hastanesi arasında ‘Sağlık Protokolü’ imzalandı.
İmzalanan protokolle GGC üyeleri ve aileleri Özel Deva Hastanesinden indirimli sağlık hizmeti alabilecek. Protokolü GGC adına Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ay, Özel Deva Hastanesi adına ise Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Tahmazoğlu imzaladı.
Gaziantep’teki kurum ve kuruluşlarla işbirliğini güçlendirmeyi ve üyelerine sosyal yaşamda kolaylık sağlamayı hedefleyen Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti, Özel Deva Hastanesi ile ‘Sağlık Protokolü’ imzaladı. Özel Deva Hastanesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen imza törenine GGC Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ay, Özel Deva Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Tahmazoğlu, basın kuruluşlarının temsilcileri ve hastane yönetimi katıldı. İmza töreni öncesi kısa birer konuşma yapan GGC Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ay ve Özel Deva Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Tahmazoğlu imzalanan protokolün iki kuruluş adına hayırlı olmasını dilediler.
GGC Başkanı Ay, Hedefimiz sosyal yaşamı kolaylaştırmak
Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, farklı kuruluşlarla daha öncede benzer hizmet protokolü imzaladıklarını hatırlatarak, “Meslektaşlarımızın sosyal yaşamına katkıda bulunmak amacıyla girişimlerimiz devam ediyor. Bu kapsamda temeli 1994 yılında atılan ve 2013 yılında modern hizmet binasında Gaziantep ve bölgeye güçlü kadrosuyla hizmet veren sağlık kuruluşlarımızdan Özel Deva Hastanesi ile ‘Sağlık Protokolü’ imzaladık. Bu protokolle GGC üyesi meslektaşlarımız, eş ve çocukları, anne ve babaları Özel Deva Hastanesi’nin tedavi hizmetinden protokolde yer alan oranda indirimli faydalanacaktır. Özel Deva Hastanesi sahibi Beyhan Tahmazoğlu ve tüm yönetimine gösterdikleri duyarlılık nedeniyle teşekkür ediyorum. Camiamıza hayırlı olsun’’ dedi.
Tahmazoğlu, Basın çalışanlarımıza destek olacağız
Özel Deva Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Tahmazoğlu ise protokolde yaptığı konuşmada basın çalışanlarına imkanları dahilinde destek olmaktan büyük mutluluk duyacaklarını söyledi. Gazetecilerin zor ve meşakkatli bir görev yaptığını dile getiren Tahmazoğlu, ‘’Halkın haber alma hakkını yerine getiren basın mensupları önemli bir kamu görevini yerine getiriyor. İlimizdeki basın kuruluşlarımızla iyi ilişkiler içerisindeyiz. Bu çerçevede imzaladığımız sağlık protokolü ile bir nebze de olsun sosyal yaşamlarına katkı sunmaktan onur duyacağız” diye konuştu.
Çok sayıda gazetecinin katıldığı protokolde imza töreninin ardından hastane önünde hatıra fotoğrafı çektirildi.