TOBB Gaziantep ve Güneydoğu Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gülseren Hülya Akkaya ve yönetim kurulu üyeleri Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’ni (GGC) ziyaret ettiler. Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette kent gündemi ve STK’lar arasındaki diyaloglar konuşuldu.
TOBB Gaziantep ve Güneydoğu Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gülseren Hülya Akkaya, Başkan Yardımcıları Filiz Evran, Duygu Salıcı, yönetim kurulu üyeleri Ayşen Ahi ve Ayşegül Özkeleş’ten oluşan heyet Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ettiler. GGC Başkanı İbrahim Ay, ziyarette TOBB Kadın Girişimciler heyetine cemiyetin faaliyetleri hakkında bilgi verirken,TOBB Gaziantep KGK ve Güneydoğu Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gülseren Hülya Akkaya ise önümüzdeki süreçte gerçekleştirecekleri projeleri anlattı.
‘’Kadin girişimcilerimizi destekliyoruz’’
Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, ziyarette yaptığı değerlendirmede gerçekleştirdikleri projeleri anlattı. GGC olarak kentin tüm organlarıyla yeni projeler için işbirliği yapmaya devam ettiklerini dile getiren Ay, ‘’Kurumsal bir anlayışla hareket ederek üyelerimize yönelik konut, dil kursu ve mesleki becerileri teşvik edici yarışmalar düzenledik.Bu süreçte GAÜN iletişim fakültesiyle ilişkilerimizi güçlendirdik. Mesleki sorunların çözümü için çalışmalar yaptık.Kentimizdeki kurum ve kuruluşlarla olan diyaloglarımızı da arttırdık. Kentimizdeki TOBB Kadın Girişimlerinin kent için çabalarını takdir ediyor ve çalışmalarını yakından izliyoruz. Kentin faydasına olan tüm projelerinde de destek vermeye her zaman hazırız.Bu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum’’ dedi.
‘’Yeni girişimcilerimize destek vermeye devam ediyoruz’’
TOBB Gaziantep ve Güneydoğu Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gülseren Hülya Akkaya ise ziyarette yaptığı konuşmada kentteki kadın girişimcilerine yeni fırsatlar oluşturmak için birçok alan da önemli projeler üzerinde çalıştıklarını söyledi.
Gaziantep ve bölgede son dönemde yaşanan olaylara rağmen birçok projeyi kararlılıkla sürdürdüklerini dile getiren Akkaya, ‘’Bu çerçevede bayan banka müdürlerimizle birlikte bir organizasyon gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Yine GSO, İpekyolu Ajansı ve yerel yönetimlerimizde desteği ile kadın girişimcilerimiz için önemli bir projeyi hayata geçireceğiz. Hedefimiz kadın girişimciliği yerelden evrensele taşımak.Bu anlayışla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.Önümüzdeki aylarda 81 ilde ki kadın girişimcileri Gaziantep’e davet etmeyi düşünüyoruz.Ayrıca İş Güvenliği Kongresinin Gaziantep’te yapılması için girişim başlattık ve inşallah bu konuda bir ilke imza atacağız’’ diye konuştu.