Forum Gaziantep Aralık ayında da kadınlar için düzenlenen birbirinden güzel ve eğitici atölye çalışmalarına ev sahipliği yapacak. Hem eğlenecek hem de marifetlerini konuşturacak kadınlar, vazo, şapka, bileklik ve kapı süslerini yapmasını öğrencek.
Forum Gaziantep Kadınlar Kulübü, düzenlediği etkinliklerle kadınların el becerilerini geliştirip, onların sosyalleşmesine fırsat sağlamaya devam ediyor. Aralık ayında da her cumartesi 15.00 - 18.00 saatleri arasında Forum Gaziantep’te ücretsiz düzenlenecek etkinliklerde birbirinden güzel ve eğitici atölye çalışmaları kadınları bekliyor. Kadınların yeteneklerini ve hayal güçlerini ortaya koymalarını sağlayan atölye çalışmalarının bu ayki programında ise Vazo Tasarımı, Şapka, Uğurlu Bileklikler ve Dekoratif Kapı Süsleri yapımı yer alıyor.
Eğlenceli etkinlikleri kaçırmak istemeyen tüm kadınlar Forum Gaziantep’e davet edilirken, atölyeler ve tarihleri şu şekilde açıklandı:
“3 Aralık’ta Vazo Tasarım Atölyesi, 10 Aralık’ta Şapka Atölyesi, 17 Aralık’ta Uğurlu Bileklikler Atölyesi, 24 Aralık’ta Dekoratif Kapı Süsleri Atölyesi gerçekleştirilecek.”