Gaziantep genelinde görev yapan muhtarlar, 19 Ekim ‘Muhtarlar Günü’ dolayısıyla Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu makamında ziyaret etti. Fadıloğlu, tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü tebrik etti.
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 19 Ekim ‘Muhtarlar Günü’ nedeniyle Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Şube Başkanı Ökkeş Titiz ile Yönetim Kurulu Üyelerini, Gaziantep Şehitkamil Muhtarlar Derneği Başkanı Halil Havar ile Yönetim Kurulu Üyelerini ve Şehitkamil Muhtarlar Derneği Başkanı İbrahim Halil Kargın ile Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ağırladı. Muhtarları temsil eden 3 sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle de yakından ilgilenen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, ziyaret sırasında yaptığı konuşmayla birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. Fadıloğlu, ziyarette muhtarların yaşadığı sorunları da dinledi ve çözüm konusunda gayretle çalışacaklarını ifade etti.
Bizim için mutlu bir gün
Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Şube Başkanı Ökkeş Titiz, “Bu mutlu günümüz; camiamıza, 50 bin 229 muhtarımıza hayırlı-uğurlu olsun. Bu konuda büyük emeği bulunan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakanımız Binali Yıldırım’a, hükümetimize ve emeği geçen herkese camiam adına teşekkürü borç biliyorum. Bizim için mutlu bir gün. En kötü günümüz böyle olsun. Bu gün; ülkemize, milletimize hayırlar getirsin” dedi.
Muhtarlar, halkın temel taşıdır
Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Gaziantep Şehitkamil Muhtarlar Derneği Başkanı Halil Havar, “Geçmiş dönemde muhtarlara bu kadar değer verilmiyordu. Zamanında yapılmayan her şey yapıldı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve hükümetimize ayrıca teşekkür ediyoruz. Birlik ve beraberliğin muhtarlardan başladığının bilinmesini istiyoruz. Muhtarlar, halkın temel taşıdır. Tüm muhtar arkadaşlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım” şeklinde konuştu.
Gösterdiği yakın ilgiden dolayı başkanımıza teşekkür ediyoruz
Ziyaretle ilgili değerlendirmede bulunan Şehitkamil Muhtarlar Derneği Başkanı İbrahim Halil Kargın, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarları tanıyarak 19 Ekim gününü muhtarlara kutlama günü olarak kabul ettiği için Gaziantep’ten kendisine çok teşekkür ediyorum. Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’nu ziyaret ettik. Ziyaretimizde bize gösterdiği yakın ilgiden dolayı Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na tüm muhtarlarımız adına çok teşekkür ediyorum. Tüm muhtarlarımıza 19 Ekim Muhtarlar Günü’nün hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.