Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen “Liseler Arası Basketbol Genç Kızlar ve Genç Erkekler il Şampiyonası”nda Özel Sanko Okulları Genç Kızlar Basketbol Takımı il ikincisi, Genç Erkekler Takımı il dördüncüsü oldu.
Atatürk Spor Salonunda düzenlenen müsabakada Elif Külekçi, Şimal Bingöl, Ceren Karakuzulu, Erengül Zorkirişçi, İlayda Çayırgan, Selin Gören ve Damla Doğan’dan oluşan Özel Sanko Okulları Genç Kızlar Takımı ikincilik kupasını kucakladı.
Ufuk Pulgu, Mert Özdal, Taylan Aslan, Arda Vedat Ük, İsa Alper Annaç, Yiğit Erturhan, Barkın Kahvecigil, Bartu Mutlu, Yunus Emre Ayhan, Samet Hamurcu, Sina Denker ve Tacettin Göymen’den oluşan Genç Erkekler Takımı ise il dördüncülüğü kupasını aldı.
Özel Sanko Koleji - Fen ve Teknoloji Lisesi Müdürü Mutlu KoçağraÖzel Sanko Koleji - Fen ve Teknoloji Lisesi Müdürü Mutlu Koçağra, öğrencilerini başarılarından dolayı kutlarken, Özel Sanko Koleji - Fen ve Teknoloji Lisesi Müdürü Mutlu Koçağra Özel Sanko Koleji - Fen ve Teknoloji Lisesi Müdürü Mutlu KoçağraÖzel Sanko Okulları Basketbol Baş Antrenörü Faruk Kökmen, “Bölge şampiyonasına katılmaya hak kazanan Genç Kızlar Takımımızla gurur duyuyoruz” dedi.
Kökmen, “Genç Erkek Takımımızın da şampiyonaya katılan 32 takım içinden dördüncü olarak çıkmasının mutluluğunu yaşıyoruz, sporcularımızı kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz” diye konuştu.