BİTLİS’in Adilcevaz İlçesi'nde Kredi Yurtlar Kurumu'nda kalan kız öğrenciler, sosyal sorumluluk projesi kapsamında köy okullarında eğitim gören kardeş öğrencileri ziyaret etti.

Adilcevaz Kredi Yurtlar Kurumu, sosyal sorumluluk projesi kapsamında, ilçeye 45 kilometre uzaklıktaki Karaşeyh Köyü İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek kardeş öğrencilere atkı, bere ve kırtasiye malzemelerinden oluşan çeşitli hediyeler verdi. Minik öğrencilerle yakından ilgilenen üniversite öğrencileri, aynı zamanda onlarla çeşitli oyunlar oynayarak güzel vakit geçirdi. Adilcevaz Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Özcan Beşkardeş, KYK'da kalan kız öğrencilerle birlikte sosyal sorumluluk projesi kapsamında kardeş seçtikleri köy okulunu ziyaret ettiklerini söyledi. 

Öğrencilerin farkındalığını artırmak, sosyal hayattaki ve kendi aralarındaki iletişimlerini artırmak için zaman zaman böyle faaliyetler yaptıklarını belirten Beşkardeş, "Bu faaliyetlerin, gittiğimiz okulun öğrencilerinin üzerinde olumlu tesirler bıraktığına inanıyoruz. Belki de ilk kez bu okul bu kadar sayıda toplu olarak üniversite öğrencisini ağırlıyorlar. Gerçekleştirmiş olduğumuz bu ziyaretlerimiz kapsamında çocuklarımızın geleceğe dair üniversite hayallerini gerçekleştirerek onların geleceğe dair etkileşimlerini sağlıyoruz. Aynı zamanda onların etkileşimlerine katkı sağlarken onların ufkunuda açmış oluyoruz" dedi.

Okul Müdürü Şener Çelik ise, ziyaretten dolayı mutlu olduklarını belirterek, Adilcevaz Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğü çalışanlarına ve öğrencilerine teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI