AK Parti Karaman Milletvekili ve Pankobirlik Başkanı Recep Konuk, ''İstikrar sürecek, büyüme sürecek, ülkemiz huzurlu olacak. Dünyada itibarlı bölgesinde önder Türkiye için güçlü lider, güçlü iktidar."dedi.
Ak Parti Milletvekili Necep Konuk, Konya'nın Çumra ve Karapınar ilçelerini ziyaret edip seçmenlerle görüştü. Konuk, "Oylarımızı büyük Türkiye için büyük usta Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Partiye vereceğiz. İstikrar sürecek, büyüme sürecek, ülkemiz huzurlu olacak. Dünyada itibarlı bölgesinde önder Türkiye için güçlü lider, güçlü iktidar."dedi. 
Konuk, "Ekonomik olarak daha büyük daha güçlü Türkiye bir şartla olur. Konya güçlenirse Türkiye güçlenir. Konya büyürse Türkiye büyür. Konya daha çok üretecek, Konya’nın tarımda, sanayide, madencilikte, turizmde hiçbir kaynağı atıl kalmayacak, Konyalı daha çok üretip daha çok ihracat yapacak ki Türkiye güçlenecek, Konyalı zenginleşecek. Konya’nın ekonomisini büyüteceğiz, tüm Anadolu’nun ekonomisini büyüteceğiz ki, Türkiye daha güçlü olacak. Sözün özü siyasetiniz güçlü değilse ekonominizi güçlendirecek askeri gücünüzü arttıracak kararları alamazsınız, alsanız uygulayamazsınız.  Bugün aynı teklifleri Türkiye elinin tersiyle itebiliyorsa bu siyaset kurumunun gücünü milletten almasındandır.''dedi. 
Konuk,  Konya - Karaman - Mersin Hızlı Tren hattıyla bölgenin dünya pazarına daha rahat açılabileceği bir yatırıma kavuşacağını söyledi.  Konuk, '' "Konya - Karaman - Mersin hızlı tren hattı hem insan taşıyacak hem de yük taşıyacak. Bu hatla Anadolu'da üretilen mallar limanlara, gemilere rahat bir şekilde taşınacak. Bu hat sayesinde yük taşıma maliyetleri de çok ciddi oranda düşecek. İnşallah önümüzdeki birkaç yıl içerisinde bu proje tamamen bitmiş olacak, bu proje tamamlandığında da Anadolu denize kavuşmuş olacak. ''diye konuştu.