AKŞEHİR Belediyesi, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'e yönelik yürüttüğü 'Zeytin Dalı Harekatı'na, ev ve iş yerlerine 5 bin adet Türk bayrağı dağıtarak destek veriyor. 
Kahraman Mehmetçiklerin her zaman yanında olduklarını ifade eden Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, şunları söyledi:
''Afrin’de ülke güvenliğimizi tehdit eden unsurların temizlenmesi, bölge halkının terör örgütlerinin baskısından kurtarılması ve vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğine yönelik tehditlerin ortadan kaldırılması amacıyla; devletimizin tamamen uluslararası meşru haklara dayanarak başlattığı Zeytin Dalı Operasyonu’nda, Kahraman Mehmetçiğimizin her daim yanındayız. Gözünü kırpmadan görev yapan şanlı ordumuzun Allah yar ve yardımcısı olsun. İnanıyoruz ki; zulüm hükümdarlığı kuran terör örgütleri bölgeden temizlenecek ve coğrafyamızda huzur, yeniden yeşerecektir. Şerefli ordumuz, ' Zeytin Dalı Harekatı'nda büyük başarılara imza atarak, yüksek karakterini geçmişte olduğu gibi bu gün de tüm dünyaya ispatlayacaktır.''
Başkan Akkaya, belediye olarak  bu harekata ev ve iş yerlerine  5 bin adet Türk bayrağı dağıtarak destek verdiklerini ve Akşehir'in bayraklarla donatılmasını sağlamayı amaçladıklarını söyledi.