ANTALYA (İHA) Antalya’nın Alanya ilçesinde dünyaca ünlü Kleopatra Plajı’nda denize foseptik suyu akarken, suda binlerce kurt bulunuyor.
Mavi Bayrak’lı plajda bulunan yağmur suyu drenaj kanalından denize akan foseptik suyunun içinde binlerce kurt kaynıyor. Mavi Bayrak’lı Kleopatra Plajı 1 No’lu büfe yanında bulunan yağmur suyu drenaj kanalına foseptik karıştı. Bir aya yakın süredir foseptik suyunun denize döküldüğünü söyleyen işletmeciler, suyun içinde binlerce kırmızı kurt olduğuna dikkat çektiler. Turistlerin gözü önünde pis kokular saçarak denize boşalan foseptik suyu ve kurtlar tepkilere neden oluyor.
Kırmızı kurtları gören ve pis kokudan rahatsız olun turistler plajı boşaltırken, işletmecilere ödedikleri şezlong ve yatak parasını ise geri istediler. Yetkililer ise tüm uğraşlarına rağmen foseptik suyunun nereden kanala karıştığını bulamadı. Suyun denize boşaldığı plajı ise kurtları yemek için gelen kuşlar bastı. Kuşlar kurtları yerken, bir çok turist bu olayı kamera ve fotoğraf makineleriyle görüntüledi.