MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Hiç kimse listeye giremedim diye üzülmemeli, girdim diye de abartılı ve afaki sevinç gösterilerine tevessül etmemelidir’’ dedi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter hesabından 7 Haziran Genel Seçimleri’nde partisinden milletvekili adayı gösterilen ve aday listesine alınmayan partililerle ilgili açıklamada bulundu. Milletvekili aday listesi belirlenirken genç ve kadın adaylara önem verildiğini vurgulayan Bahçeli, hem 7 Haziran sonrasının hem de geleceğin titizlikle planlamasının yapıldığını belirtti.
MHP Lideri partisinden milletvekili adayı gösterilen ve aday listesine alınmayan partililerle ilgili ise, “Hiç kimse listeye giremedim diye üzülmemeli, girdim diye de abartılı ve afaki sevinç gösterilerine tevessül etmemelidir. Nefisler aşılmadan, egolar yenilmeden, benlik eritilmeden nimet bildiğimiz, bir ömür adadığımız vatana ve millete hizmet edilemeyecektir. “Ben” diyen, “Ben”i öne çıkaran, dünyevi çıkarlara aldanan, benden sonrası tufan anlayışında olan yanlıştadır, yanlış yoldadır. Dava insanı olmak yüksek haslet ve haysiyet gerektirir. Ufunetli vicdanlar, bayağı hırslar, bayat hevesler, dağınık arzular davayla bağdaşmaz’’ ifadelerini kullandı.