Çevre ve Şehircilik Bakanı ve AK Parti 1. Bölge Milletvekilli Adayı İdris Güllüce, Maltepe, Kadıköy ve Üsküdar Seçim Koordinasyon Merkezlerini ziyaret etti. Bakan Güllüce, yaptığı ziyaretlerde fotoğraf çekindiği gençlere, çekilen fotoğrafları saklama önerisinde bulundu.
Çevre ve Şehircilik Bakanı ve AK Parti 1. Bölge Milletvekilli Adayı İdris Güllüce, 7 Haziran Genel Seçimleri öncesi Maltepe, Kadıköy ve Üsküdar Seçim Koordinasyon Merkezlerine ziyarette bulundu. Ziyaretler kapsamında Bakan Güllüce, Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) başkanlarından seçim çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Bakan Güllüce ziyaretler kapsamında geldiği Kadıköy SKM’de partili gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Gençler bol bol fotoğraf ve özçekim yapan Bakan Güllüce seçim çalışmaları sürdüren gençlere, çekilen fotoğrafları saklamaları önerisinde bulundu. Bakan Güllüce, gençlere çekilen fotoğrafları ve yaptıkları çalışmalar hakkında, “Bunları resimleyin, dakikalayın ve arkadaşlarınızla bol resim çıkartın. Bu bizim geçmişte farkına varmadığımız bir şey, 15 sene sonra inanılmaz önemliler. Bugün belki hiçbir şey ifade etmiyor ama bu fotoğrafların her biri aktif olacak. Bol bol resimleyin ve yazın” önerisinde bulundu. Kadıköy SKM Başkanı’ndan seçim çalışmaları hakkında bilgiler alan Bakan Güllüce daha sonra tekrardan partili gençlerle ve vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektirdi.
ÜSKÜDAR SKM’YE ASILAN FOTOĞRAFLARA ÖVGÜ
Bakan Güllüce’nin, seçim çalışmaları kapsamındaki son durağı ise Üsküdar SKM oldu. Burada SKM Başkanı’ndan seçim çalışmaları hakkında bilgiler alan Bakan Güllüce ardından SKM’i dolaştı. Burada SKM çalışanlarıyla bol bol fotoğraf çektiren Bakan Güllüce, birimlere asılan “Bir olduk, birlik olduk, Türkiye olduk” yazılı fotoğrafa, övgüde bulundu. SKM’dek çeşitli birimlerde asılan fotoğrafları inceleyen Bakan Güllüce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın karlı bir havada çekilmiş olan fotoğrafını da, “Çok güzel” diye nitelendirdi.
ÇAĞRI MERKEZİNDEN ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ ALDI
Bakan Güllüce daha sonra SKM’nin çağrı merkezini gezdi. Burada yapılan çalışmalar hakkında da bilgi alan Bakan Güllüce, yapılan görüşmelerde olumsuz bir durum olup olmadığını sordu. Yetkilide bilgi alan Bakan Güllüce, SKM’deki bir fotoğraf albümüne de göz attı. Ziyaretin ardından SKM çalışanlarıyla hatıra fotoğrafı çektiren Bakan Güllüce daha sonra SKM’den ayrıldı.