İSTANBUL () – AK Parti İkinci Bölge Belediye Başkanları Toplantısı Kağıthane’de gerçekleştirildi. Her ay farklı bir ilçede düzenlenen toplantı da bölgede devam eden çalışmalar değerlendirildi.

Yatırımların değerlendirilmesi, projelerin izlenmesi ve yapılacak çalışmaların planlanması amacıyla her ay bir ilçede düzenlenen AK Parti 2. Bölge Belediye Başkanları Toplantısı, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın ev sahipliğinde gerçekleşti. Tarihi Süvari Karakolu’nda, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Habil Yazıcı’nın koordinesinde yapılan toplantıya, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın katıldı.

Bölgedeki mevcut ve yeni yapılacak projelerin konuşulduğu toplantıda Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, inşaatı devam eden Mahmutbey- Nurtepe-Kağıthane-Çağlayan –Mecidiyeköy ve Gayrettepe- Kağıthane -İstanbul Havalimanı metro hatlarıyla Kağıthane’nin, merkezi konumunu güçlendireceğine dikkat çekti.

Başkanlar toplantı sonrası restorasyonu tamamlanan tarihi Süvari Koğuşu’nda, Kadim Sanatları İhya Derneği Başkanı Hilmi Emekli ve ekibi tarafından yaşatılan sedef kakma sanatı ile yapılan çalışmaları yerinde inceledi.