Esenyurt Belediyesi Türkiye’de ilk kez düzenlenen “Engelsiz Yaşam ve Spor Olimpiyatları” ile Shining Star Awards Eğlence Ödülleri’nde Jüri Özel Ödülü’nü aldı.
Eğlence, rekreasyon ve spor alanlarına yönelik farkındalık yaratmak ve sektörün daha nitelikli hizmetler sunmasına katkı sağlamak amacıyla organize edilen “Shining Star Awards Eğlence Ödülleri Gala Gecesi” düzenlendi.

137 proje değerlendirildi
Yarışmanın başvuru sürecinde 4 kategoride 137 aday proje başvurdu. Gala gecesine katılan önemli isimler arasında Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de yer aldı.

25 projeye ödül verildi
Eğlence temalı tüm projeleri kucaklamak amacıyla; Eğlencenin Yıldızları’, ‘Sektörün Yıldızları’, ‘Fuarın Yıldızları’ ve ‘2016 Tema Yıldızları’ olmak üzere 4 önemli kategoride gerçekleşen ödül töreninde 25 proje ödüllendirildi. Zorlu bir süreçten geçen jüri üyeleri kararını verdi ve en başarılı projeler ortaya çıktı. Tüm projelerin, jüri üyeleri tarafından tek tek ve toplu değerlendirmesinin ardından eğlence dünyasının en başarılı yatırımları belli oldu.
Proje sahiplerini ödüllendirerek yeni projelere teşvik etmek ve sektörde farkındalık yaratmak amacıyla gerçekleşen “Shining Star Awards 2016 - Eğlence Ödülleri Gala Gecesi” jüri özel ödülü ise düzenlediği “Engelsiz Yaşam ve Spor Olimpiyatları” ile Esenyurt Belediyesi’nin oldu. Ödülü galaya katılan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu aldı.

“Bizim için birilerinin fark etmesi önemli”
Türkiye’de ilk kez düzenlenen “Engelsiz Yaşam ve Spor Olimpiyatları” ile ödüle layık görülen Esenyurt Belediyesi adına konuşan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu spora verdikleri önem ile Türkiye’de ilk sırada olduklarını söyledi. Çalışmalarının fark edilmesinin güzel olduğunu ifade eden Kadıoğlu, “Ülkenin her köşesinde belediyeler oldukça farklı projeler sergiliyorlar. Sporla ilgili projeler var. Herkesin gayreti farklı değerlendirilmiş. Bize de özel bir ödül vermişler. Engelliler ön plana çıktı bizde. Ama bizim lisanslı sporcu sayımız diğer ilçe ve illerinde üzerinde, Türkiye’de bir numarayız. Bizim için birilerinin fark etmesi önemli bir şeydir” dedi.