Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Bakım Astsubay Çavuş Mustafa Özdemir, Eskişehir’de son yolculuğuna uğurlanıyor.
Hain saldırıda şehit olan 16 asker arasında bulunan 23 yaşındaki Bakım Astsubay Çavuş Mustafa Özdemir’in şehit olduğu haberi, dün akşam saatlerinde askeri erkan tarafından Orhangazi Mahallesi Yavuzalp Sokak’ta yaşayan babası Metin Özdemir ve annesi Fatma Özdemir’e verilmişti. Bekar ve 2013 yılında mesleğe başladığı öğrenilen şehidin cenazesi, sabah saatlerinde Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katılımı ile Van Jandarma Filo Komutanlığı’nda düzenlenen askeri törenin ardından hava yoluyla 1. Ana Jet Üssü Hava Komutanlığı’na getirildi. Buradan alınan şehit Özdemir’in cenazesi, Reşadiye Camii’ne getirildi. Cenaze namazı öncesi cami çevresi binlerce kişi tarafından doldurulurken, çevre Türk bayrakları ile süslendi.
Bilecik’in Bozüyük ilçesi Gökçeli Köyü nüfusuna kayıtlı Şehit Astsubay Çavuş Mustafa Özdemir’in naaşı, ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Kanlıpınar Şehitliği’nde toprağa verilecek.