BAKIRKÖY Basınköy Mahallesi İstanbul Caddesi'nde aşırı yağış nedeniyle yolu su bastı. Bir hafif ticari araç, bir minibüs ile bir kamyonet su birikintileri içerisinde mahsur kaldı. Bazı araçlar ise su birikintilerini geçerek ilerlemeye devam etti. Su birikintileri içerisinden geçen otobüslerde bulunan yolcuların yaşanan su baskınını meraklı gözlerle izledikleri görüldü. Mahsur kalan araç sürücüleri durumu itfaiye ve belediye ekiplerine bildirdi. Olay yerine kısa sürede gelen İSKİ ekipleri suyun içine girerek yolda bulunan rögar kapaklarını kontrol etti. 

MİNİBÜS SUYA SAPLANDI 
Su birikintisini hızla geçmeye çalışan bir minibüs suların içerisine saplandı. Aracın camından dışarıya çıkan sürücü belediye ekiplerinden yardım istedi. Minibüs sürücüsü bir belediye görevlisinin yardımıyla aracını iterek suların arasından kısa sürede kurtardı.

TAHLİYE 2 SAAT'TE BAŞLADI
Yaklaşık 2 saat süren çalışmaların ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler yolda bulunan suyu tahliye etmeye başladı. İSKİ ekiplerinin olay yerindeki çalışmaları devam ediyor.