Kağıthane Belediyesi tarafından yapılan buz pisti ve bir park yapılan törenle hizmet sunuldu. AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Bedri Baş, AK Parti’nin yaptığı hizmetleri takdir etmeyenleri eleştirerek, “AK Parti bir tek ar damarını dikecek teknolojiyi bulamadı” dedi.
Kağıthane Belediyesi tarafından Mehmet Akif Ersoy Parkı’nın içinde yapılan buz pisti açılışı töreni gerçekleşti. Açılışa AK Parti Milletvekili ve AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Sevim Savaşer, AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Bedri Baş, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Burada bir konuşma yapan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, şimdi park olan yerin kendilerinden önce hurdalık olduğunu söyleyerek, “Biz gelince park çalışmasına başladık. En prestijli bölgelerden biri oldu. Biz göreve gelmeden 49 park vardı. Biz buna 211 park ilave ettik” dedi.
Hızlı bir şekilde dönüşümün Kağıthane’de devam ettiğini söyleyen Başkan Kılıç, “ Hasdal-Ümraniye tüp geçişi bizim bölgemizde yapılacak. Kağıthane merkezinde de metro çalışması var. 2017’de metroya bindiğimizde İstanbul’a her yerine başka bir vasıta olmadan gideceğiz. Cumhurbaşkanımıza ve başbakanımıza teşekkür ediyoruz. Teşekkürümüzün göstergesi 7 Haziran olacak. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımızı ve Başbakanımızı memnun edecek 400 milletvekilini sandıktan çıkaracağız” dedi.
“AK PARTİ BİRÇOK ŞEY YAPTI AMA BİR TEK AR DAMARINI DİKECEK BİR TEKNOLOJİYİ BULAMADI”
AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Bedri Baş ise, Kağıthane’nin çehresinin AK Parti sayesinde değiştiğini söyleyerek, “İyi ki AK Parti var. İyi ki Recep Tayyip Erdoğan var. İyi ki Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç var. İnsanların ar damarı yırtılmamışsa bunları takdir eder. AK Parti birçok şey yaptı ama bir tek ar damarını dikecek bir teknolojiyi bulamadı. Onlara, bu inkarcı zihniyete Rabbimden şifalar diliyoruz. 7 Haziran seçimlerinde bizleri desteklemenizi, bizleri ihmal etmemenizi istiyoruz” dedi.
AK Parti Milletvekili Sevim Savaşer ise AK Parti’nin yatırımlarına devam ettiğini söyleyerek, “Vatandaşlarımız yaptıklarımızı destekliyor. Çünkü 9 seçim boyunca, bizi birinci parti olarak desteklediler. İnşallah bu onuncu seçimde de tekrar destekleyeceklerine inanıyorum” dedi.
“METRO ÇALIŞMASI ÇAĞLAYAN’A ÇOK ÖNEMLİ BİR KATKI YAPACAK”
Açılış kurdelasının kesilmesinin ardından Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, buz pistinde buz hokeyi oynadı. Ardından Çağlayan Kumru Sokak’ta bir çocuk parkı açılışı gerçekleşti. Burada bir konuşma yapan Başkan Kılıç, “Kağıthane’deki park sayısı 260 park oldu. Metro çalışması Çağlayan’a çok önemli bir katkı yapacak. Bu yatırımları yapan Cumhurbaşkanımıza ve Başbakanımıza 7 Haziran’da teşekkürlerimizi ileteceğiz” dedi.
“VATANI SEVMEK HİZMET ETMEKLE OLUR”
AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Bedri Baş ise, vatanı sevmenin kuru kuruya, taşını, toprağını, suyunu sevmekle olamayacağını söyleyerek, “Vatanı sevmek hizmet etmek. Onlara hizmet götürmekle olur. Günlük yaşantısını kolaylaştırmakla olur. Bu iş ülkeyi sevenlerle, ülkeyi sevmeyip, onlara köstek olanlar arasında geçen bir mücadeledir. Ülkesini seven Karadeniz’de denizi doldurur, Ordu-Giresun Havaalanını yapar. Ülkesini seven, sevenler sevdiğine kavuşsun diye Marmaray yapar. Ülkesini sevmeyenler de hızlı trenin sinyalizasyon kablosu kesip, vatandaş hizmet görmesin diye uğraşır” dedi.
AK Parti Milletvekili ve AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Sevim Savaşer ise, “Vatandaşlarımızın her şeyin bilincinde dokuz seçimde bizi birinci parti yaptılar. 7 Haziran’da vatandaşlarımızın gereken kişilere gereken cevabı verecektir. Bunda yanıldığımı düşünmüyorum” şeklinde konuştu.
Ardından kurdele kesimiyle çocuk parkı hizmete açıldı.