Kağıthane Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Harmantepe 112 Acil Yardım İstasyonu açılışını, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç gerçekleştirdi.
Kağıthane Belediyesi tarafından Harmantepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Kağıthane 3 nolu 112 Acil Yardım İstasyonu, Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın katılımıyla düzenlenen törenle açılışı yapılarak vatandaşların hizmetine sunuldu. Açılış töreni alanına gelen Kılıç, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Yapılan programdan sonra konuşma yapan Kılıç, “Sağlık konusunda önemli yatırımlar yapıyoruz. Bu istasyonu vatandaşlarımıza daha çabuk ulaşmak ve sağlıklı bir yaşam oluşturmak için yaptık” dedi.
“AMBULANSLARIMIZ HASTALARIMIZA 5-10 DAKİKADA ULAŞABİLECEKLER”
112 Acil Yardım İstasyonu açılış törenine katılan Başkan Kılıç, “Biz eğitim ve sağlığa çok önem veriyoruz. Bugün de 112 acil servisi ile ilgili bir merkez oluşturduk. Bu merkezin oluşturulmasında emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Acil ambulans ihtiyacı olan hastalarımıza 5-10 dakika arasında ulaşabilecek şekilde hızlandırmaya çalışıyoruz. Bugün Harmantepe Mahallemizde böyle bir merkez kurmuş olduk” diye konuştu.
“SAĞLIK HİZMETLERİNİ HALKIN AYAKLARINA GETİRDİK”
"Biz mahalle konaklarımızda aile hekimlerimizle ilgili merkezler oluşturmaya çalışıyoruz" diyerek konuşmasına devam eden Kılıç, “Aile hekimleri merkezlerimizin büyük bir bölümü belediyemize ait durumdadır. Böylece hastalarımız, mahalle sakinlerimiz ayaklarına ayakkabıları giymeden terliklerle Aile Sağlık Merkezi’ne gidebiliyor ve muayene olabiliyor. Hemen hızlı bir şekilde tedaviye başlıyorlar. Sağlık hizmetini artık halkın ayağına kadar ulaştırdık. Biz de burada bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Sağlık konusunda dünyada belirli bir noktaya geldik. Bizler de yerel yönetimler olarak bu hizmetlerin destekçisi olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
“BU AY 23 FARKLI ÇALIŞMANIN TEMELİNİ VE AÇILIŞ TÖRENİNİ YAPACAĞIZ”
Çalışmalara devam ettiklerini dile getiren Kılıç, “Halkımızın hizmeti konusunda yatırımlarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Özellikle kentsel dönüşüm açısından devam ederken biz bu ay özellikle 23 noktada açılış ve temel atma çalışmaları yapacağız. Gerçekten son 11 yılda çok sayıda çalışmaların temel atmasını yaparak açılışını yaptık. Bunlar kısa süre içerisinde taksi duraklarına kadar, kapalı spor salonlarına kadar, gençler için merkezler, parklar bahçeler ve yollar gibi birçok alanda 23 tane açılışımız var” şeklinde konuştu.
“VATANDAŞLARIN DOĞUMDAN ÖLÜME KADAR YANINDA VE DESTEKÇİSİYİZ”
“Biz toplumun her ihtiyacında yerel yönetim olarak yanında oluyoruz” diyen Kılıç konuşmasını şöyle sürdürdü: “Çocuklarımız dünyaya geldiği zaman ziyaret ediyoruz ve güzel bir gelecek dileğinde bulunuyoruz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımızın ise defin işlemleri için yardımcı oluyoruz. Yani doğumdan ölüme kadar bütün işlemlerde vatandaşlarımızın yanında oluyoruz. Yaptığımız açılışlar ve temel atmalar vatandaşlarımızın bütün ihtiyaçlarına cevap veriyor.”