BEYLİKDÜZÜ Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği Geleneksel Olta Balıkçılığı Yarışması için başvurular başladı. Yarışma, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün organizasyonuyla balık tutma hobisi olan olta balıkçılarını Gürpınar Sahili’nde buluşturacak.

Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün Gürpınar Olta Balıkçıları Derneği işbirliğiyle düzenlediği yarışma “Beylikdüzü Denizle Buluşuyor” sloganıyla balıkçılığı kamuoyuna tanıtmayı ve yarışma heyecanı ile olta balıkçılarını bir araya getirmeyi amaçlıyor.

  2 AYRI KATEGORİDE YAPILACAK YARIŞMA 1 TEMMUZ'DA

Yarışmaya, 18 yaş üstü, amatör-profesyonel balık tutma hobisi olan vatandaşlar katılabilecek. ‘Yemli Yarışma ve Uzaktan Hedef Vurma Yarışması’ olmak üzere iki kategoride yapılacak yarışmada, bir kişi tek branşa kayıt olabilecek. Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Olta Balıkçılığı Yarışması 1 Temmuz 2018 Pazar günü yapılacak. Saat 15.00’da başlayacak olan yarışma 23.00’da sona erecek. Yarışların sonunda dereceye girenlere çeşitli ödüller verilecek. Yarışmaya katılmak isteyenler belediyenin internet sitesindeki online kayıt formunu 28 Haziran Cuma günü mesai bitimine kadar doldurarak başvurularını tamamlayabilecek.

(FOTOĞRAFLI)