Bebek’te sandıkların kapanmasının ardından oy kullanacağı okula gelen 89 yaşındaki Suzan Gür, oy kullanmak için görevlilere yalvardı. Geç kaldığı için oy kullanmasına izin verilmeyen yaşlı kadın, “Yataktaydım, ayağım tutmuyor. Ben 89 yaşındayım, ben bunun için geldim, beni çevirmesinler” dedi.
Bebek Tevfik Fikret İlkokulu’nda 25’inci Dönem Milletvekili Seçimleri’nde oy kullanan vatandaşlar sabah saatlerinden itibaren okula gelerek oylarını kullandı. Akşam saat 17.00 itibariyle seçimde görevli sandık başkanları, sandıkları kapatarak oyları saymaya başladı. Oylar sayıldığı sırada Bebek Tevfik Fikret İlkokulu’na gelen 89 yaşındaki Suzan Gür, acele bir şekilde oy kullanacağı sandığa gitmeye çalıştı. Sandık görevlileri, seçim işleminin bittiğini belirterek, yaşlı kadına sandıkların kapandığını söyledi.
“YALVARIYORUM, BENİ ÇEVİRMESİNLER”
Suzan Gür görevlilere, “Ne olur beni alın, yataktan çıktım geldim. Yollar kapalıydı” diye yalvardı. Daha sonra oy kullanacağı 1070 numaralı sandığın olduğu yerde sandalyeye oturtulan Suzan Gür, “Yataktaydım evladım, ayağım tutmuyor. Ben 89 yaşındayım, ben bunun için geldim. Beni çevirmesinler ne olur, yalvarıyorum beni çevirmesinler” diye konuştu.
Yaşlı kadın oy kullanamadan okuldan ayrıldı.