Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İbn-i Sina Hastanesinde tedavi gören CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ı ziyaret etti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, İbni Sina Hastanesinde tedavisi devam eden CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ı ziyaret etti. Karamollaoğlu, ziyaretin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Baykal’ı ailesini ve arkadaşlarını ziyaret etmek için geldik. Elbette kendisiyle görüşmemiz mümkün olmadı. Yalnız doktorlardan alınan, ailesinin ve arkadaşlarının da bizlere verdiği bilgi, durumunun stabil olduğu biraz daha iyileştiği yönünde. İnşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur diye ümit ediyoruz" diye konuştu.

Karamollaoğlu, "Deniz Bey önemli bir siyaset adamımız. Geçmişte birlikte parlamentoda bulunduk. Tabi benim için bir özelliği daha var. 1980 ihtilalinde, ihtilalin hemen arkasında onunla beraber aynı koğuşta 10 gün kadar kaldık. Öyle de bir yakınlığımız olmuştu. Kendisine Cenab-ı Haktan şifalar diliyorum. Arkadaşlarına da ailesine de geçmiş olsun diyorum. Allah hayırlısını nasip etsin. İnşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur ve normal hayatına döner" dedi.

(Burak Altun /İHA)