Iğdır’da terörist saldırıda şehit olan polis memuru Ali Koç’un köyüne acı haber ulaşırken, şehidin ailesinin hacda, eşinin de Almanya’da olduğu öğrenildi.
Iğdır’da teröristlerin bombalı saldırısı sonucu 13 polis şehit oldu. Şehitlerden 33 yaşındaki Ali Koç’un ailesinin oturduğu Haymana ilçesine bağlı Güzelcekale köyüne acı haber ulaştı. Ancak şehidin babası Mithat Koç ve annesi Emine Koç’un hacda ve eşi Nurcan Koç’un da Almanya’da kendi ailesinin yanında olması nedeniyle baba ocağında hazırlık yapılamadı. Köyün muhtarı Osman Arıkan, şehidin ailesinin hacda ve eşinin Almanya’da olduğunu doğrularken, dönüş yolunda olduklarını da bildirdi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri, şehit Koç için düzenlenecek tören nedeniyle cenaze namazının kılınacağı alanda ve köy mezarlığında çevre düzenlemesi yaptı.
Muhtar Arıkan, şehit Koç’un 2 yaşında bir kızının olduğunu belirterek, "Üzüntümüz büyük. Allah kimseye vermesin. Ailesinin ve eşinin haberleri var. Yarın öğleden sonra defnederiz şehidimizi. PKK zulmünden nefret ediyoruz" dedi.