Iğdır’da şehit olan 13 polisten biri olan aslen Gümüşhaneli Burak Zor’un, İlkadım İlçesi Baruthane Mahallesi Adalet Sokaktaki baba evine ateş düştü.
AK Parti İl Başkan Yardımcısı Aleaddin Bayrak, Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır, İlkadım Belediyesi Başkan Vekili Erol Köroğlu, baba Ali Zor’un evine taziye ziyaretinde bulunarak şehit Burak Zor’un acısını paylaştı. Şehit haberinin ardından baba evinin önüne İlkadım Belediyesi tarafından taziye çadırı kurularak, sokak Türk bayrakları donatıldı.
TOK, PROGRAMINI YARIDA KESTİ ŞEHİT EVİNE GİTTİ
Sabah erken saatte bir dizi ziyaretleri için Ankara’ya giden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ise, öğle saatinde şehit haberini alır almaz programını yarıda keserek Samsun’a hareket etti. Hain terör örgütü PKK’nın kahpece düzenlenmiş saldırılarının ana hedefi ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmak olduğunu kaydeden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Ülkemizdeki barış ve huzur ortamından rahatsız olan güçler haince planlar kurarak birçok askerimizin polisimizin hayatını kaybetmesine neden olmaktadır. Eminim ki hain terör saldırılarının karşılığı Türk Silahlı Kuvvetlerimizce misliyle karşılık bulacaktır. Kuşkusuz ki, yapılan bu alçak saldırıların hesabı ödettirilecektir. Ülkemizin bütünlüğünü hedef alan hain saldırıları kınıyor, şehitlerimize rahmet, yaralanan polislerimize acil şifalar, yakınlarına ise sabırlar diliyorum" dedi.