KONYA,()-KONYA'da Selçuklu Belediyesi'nin 'Hizmet Masası' adı  altındaki birimi yılda yaklaşık 95 bin kişiye hizmet veriyor.
Selçuklu Belediyesi'ndeki 'Hizmet Masası' birimi  çağrı merkezi, dilekçe, evlilik, elektronik posta, resmi evrak gibi lat birimleriyle hizmet veriyor. Halka daha hızlı bir şekilde hizmet vermeyi amaçlayan birim, yılda yaklaşık 95 bin kişiye hizmet sağlıyor. 
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, kaliteli hizmet üretiminin yanı sıra hemşehrilerin ulaşılabirliliğine önem verdiklerini belirterek, şunları söyledi:
'' Gerek elektronik ortamda gerek telefonda gerekse yüz yüze iletişimde zaman zaman farklı uygulamaları hizmete sunuyoruz. Güleryüzlü , güvenilir ve gayretli belediyecilik anlayışı ile hemşehrilerimizin ilçeyle ilgili her türlü temennilerine hızlı çözümler sunmak amacıyla oluşturduğumuz Hizmet Masamız bu konuda hemşehrilerimizle belediyemiz arasında köprü oluşturuyor. ''
Selçuklu'nun ​ Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2017 yılı nüfus verilerine göre  639 bin 450 ile Konya'nın en büyük ilçesi olduğunu hatırlatan Altay, ''Selçuklu'da hemşehrimizin hizmet alma konforunu artırmak için  gayret gösteriyoruz. Bu hizmeti sunarken hemşehilerimizle belediyemiz arasında köprü olan Hizmet Masası tüm birimlerimiz ile ilgili rehberlik hizmeti sunuyor. Belediye olarak ulaşılabilir olmak ve halkla ilişkiler uygulamalarımızda yeni sistemler üzerinde çalışıyoruz" dedi.