Dağlıca’daki pusuda şehit düşen askerlerin cenazeleri bir bir memleketlerine doğru yola çıkarken, aynı saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Tolga Artuğ’un memleketi Turgutlu’ya acı ve hüzün hakim oldu. Şehidin evine Türk bayrağı asılırken, Azeri kökenli aileyi MHP eski Milletvekili Sinan Oğan ziyaret etti.
Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca bölgesinde hain pusuyla şehit olan Uzman Çavuş Tolga Artuğ’un evinde yas devam ederken, Azeri kökenli aileyi Sinan Oğan ziyaret etti. MHP’den ihraç edilmesiyle gündeme gelen Oğan, herhangi bir açıklama yapmazken acılı baba Ercan Artuğ’a baş sağlığı diledi.
Şehit Artuğ’un evinde sürekli dua okunurken, Turgutlulular şehitlerini karşılamaya hazırlanıyor. Turgutlu’nun her köşesi ayyıldız bayraklarla donatılırken, şehidin cenazesinin geçeceği Atatürk Bulvarı, eski Manisa yolu ve Cevdet Ökten Caddesi trafiğe kapatıldı.
Şehidin cenaze namazının kılınacağı Turgutlu Merkez Pazar Camisinde de hazırlıklar tamamlandı. Artuğ’un naaşı Van’da düzenlenen törenin ardından hava yoluyla Akhisar’a oradan kara yoluyla baba ocağı Turgutlu’ya getirilecek.