Şırnak Valisi Ali İhsan Su, gazi ve şehit ailelerine iftar verdi
Bir otelde verilen iftara; Vali Su ve eşi Zeliha Su’yun yanı sıra, Garnizon ve 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Abdullah Baysar, 1. Jandarma Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Osman Gürcan, vali yardımcıları, kurum müdürleri ve şehit aileleri ile gaziler katıldı.
İftar öncesi masaları dolaşan Garnizon ve 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Abdullah Baysar gazi ve şehit aileleriyle yakından ilgilendi.
Vali Su, iftarın ardından yaptığı konuşmada, Ramazan ayında şehit aileleri ve gazilerle beraber olmanın ve iftarı birlikte yapmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.
Birlik ve beraberlik mesajı veren Vali Su, şöyle konuştu: “Bizim her zaman birliğe ve dirliğe ihtiyacımız var. Dayanışmaya, kaynaşmaya ve yardımlaşmaya ihtiyacımız var. Birbirimize destek olmaya ihtiyacımız var. Ramazan-ı Şerif ayı özellikle yardımlaşma, dayanışma, birlik, sevgileri paylaşma, sıkıntıları paylaşma, bütün bunların en zirveye taşındığı çok özel bir aydır. Bu ayda biz de, canını bu vatan ve milletimiz için seve seve veren aziz şehitlerimizin aileleriyle, kahraman gazilerimizle beraber olmaktan bu anlamda büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz. Hepinizin başımızın üstünde ve gönlümüzde ayrı bir yeri vardır.”
Şırnak Şehit Aileleri ve Geçici Köy Korucuları Federasyonu Başkanı Mehmet Güngör ise şehit yakınlarını ve gazileri misafir ettiği için Vali Su’ya teşekkür etti.
Güngör, "Allah valimizden razı olsun. Bunu geleneksel hale getirdi. Ramazan iftarı her yıl olduğu gibi bu Ramazan da valimizin sizi misafir etmesi bizleri onurlandırmıştır. Sizleri köylerinizden yorduk, buralara getirdik. Hakkınızı helal edin" dedi.