Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bulunan bir AVM’de müşteriler arasında yan bakma meselesi nedeniyle çıkan kavgada iki kişi bıçaklanarak, bir kişi ise darp edilerek yaralandı.
Alınan bilgiye göre; alışveriş merkezi içinde dolaşan Nuri S. (24), Mustafa S. (26) ve Hakan Ö. (21) isimli şahıslar iddiaya göre yürüyen merdivende karşılarından gelmekte olan 3 bayan ve 1 erkek olan grupla yan bakma meselesi nedeniyle tartışmaya başladı. Bayanlarla birlikte olan Ş.D. isimli şahıs tartıştığı Hakan Ö.’ye kafa attı. Özmen’in arkadaşları Nuri S. ve Mustafa S. de kavgaya karışınca olay büyüdü. Ş.D., yanında bulunan bıçağı çıkararak üç arkadaşa saldırmaya başladı.
Olayda Mustafa S. üç yerinden, Nuri S. bileğinden bıçak darbesi ile yaralanırken Hakan Ö. ise darp edilerek yaralandı. Olayın ardından AVM’de büyük panik yaşanırken durum hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirildi. Hızla olay yerine giden sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılardan Mustafa S. Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi’ne, Nuri S. ve Hakan Ö. ise Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bıçaklı saldırgan Ş.D. gözaltına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.